Nem tudom hogyan ismerjem meg?
Tudom, tudom, millió ilyen kérdés van nap mint nap, de annak reményében hogy valaki ezt elolvassa és netalántán segítene is, annak leírom a történetet.
18 éves debreceni srác vagyok, eléggé átlagosnak mondható. Nem keresem a feltűnést, elég zárkózott természetem van. Minden nap ugyanazzal a busszal megyek haza, és péntekenként, amikor egy hamarabbira szállok, mindig látok egy lányt akit nem tudok kiverni a fejemből.
Megkerestem Facebookon is, de egyszerűen fogalmam sincsen hogy miként írjak neki, vagy egyáltalán mit gondolna rólam (az első benyomás létfontosságú :) )
Sokat gondolok arra hogy egyszerűen odalépek elé egy ha
Hamar?
Úgy érted mintha nemrég tetszett volna meg? :)
Már kb. fél éve látom őt heti egyszer-kétszer a buszon, ha írnék neki lehet hogy emlékezne rám, csak nem tudom mit reagálna :/
Feltörtem az e-mail és a Facebook fiókját, és nekem elég szimpatikusnak tűnik ahogy másokkal is beszél. Esetleg jelöljem be magam a fiókjából, és írjak neki az enyémből hogy "szia, ismerjük egymást?" :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!