Lányok! Milyen külső/belső tulajdonságok imponálnak nektek egy srácban?
Több éve már hogy egyedül vagyok, most viszont találkozom egy lánnyal. Nyilván az elején mindenki meg akar felelni a másiknak, ha kölcsönösen tetszenek egymásnak. Ezért is kérdezem most azt amit. Mivel nagyon tetszik ezért szeretnék mindnél jobb benyomást kelteni az első találkozásunkkor.
Köszönöm mindenkinek aki normálisan próbál segíteni. 21/F
Külső: nálam magasabb, sötét haj és kék szem (de ez mindenkinél más, mondjuk én azt tapasztaltam h a világos hajú lányoknak inkább a sötét hajú fiúk tetszenek, a sötéteknek meg a világos...), sportos alkat, normális stílusérzék vagyis jó öltözködés (nekem inkább az elegánsabb stílus tetszik), JÓ ILLAT, jó frizura (meglepő nekem mennyit számít h normális haja legyen)
Belső: udvarias, vicces, kedves, barátságos, nekem bejön kicsit a fekete humor is, de ha valaki folyton szarkasztikus megjegyzéseket tesz a nem, de legyen még okos vagy legalábbis intelligens és lehessen vele normális témákról is beszélgetni és tudjon magyarul, de azért ne legyen egy nyelvtannáci és ne politizáljon sokat vagy ne legyen fociőrült
Én a belsőket emelem ki, mert a külsődön lényeges változásokat nem nagyon tudsz tenni :) Maximum az alakodat illetően.
Szóval első helyen szerepel a listán az intelligencia, ezt követi az őszinteség. Az sem árt, ha beszédes, közvetlen, érdeklődő, figyelmes, vicces. :)
Sok sikert, szurkolok, hogy minden jól alakuljon :)
(Egyébként a kérdésed és a magyarázószöveg alapján tényleg nem tűntél hülyének :D )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!