Azt mondta hogy nem szeretne kapcsolatot erre 2 hónapon belül összejön egy másik sráccal és ne legyek ideges?
kedves kerdezo,miert kell ilyesmivel foglalkozni? egy kapcsolatnak semmi ertelme. ha ossze is jottetek volna lehet 2honapig igy szeretlek ugy szeretlek aztan viszlat.
Ezt a szot h szeretlek nem ugy ertheteh mind 1800-1900as evekben,ez a szo a mai kapcsolatokban annyit er mint egy szia...szoval egy kapcsolatnak csak hatranyai vannak,udv 22/f
sajnálom, velem is ez történt.
Erősködött a hölgy, hogy "igy most tök jó, ilyen korszakom van", hiába kértem, hogy öljük meg a reményt, nem mondta ki, hogy nem, csak "most nem kell senki"
Pár kb. 4 hónapra rá meg "de amúgy van egy srác, 3 éve ismerem, bejön minden téren, csak lehetetlen kategória", és 2 hónap múlva mással jár.
egy haverom is igy járt, 1 hónapig járt a lánnyal, majd a lány "nem tudom most elkötelezni magam" - persze az a csaj sincs egyedül most...
mindamellett még ez sem 100%, mert volt az ellenkezője is, engem egy csaj tesztelt igy, akart tőlem többet is, de első randin egyfolytában azzal jött, hogy "most jól megvan egyedül". Tehát nem 100%, ha legközelebb valaki ezzel jön, nem 1000%, simán lehet tényleg, hogy valakinek most nem fér az életébe valaki.
Aztán persze azis lehet, hogy eltett talonba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!