Pocsajból ismerkedne valaki velem?
Pocsaj az egy létező település, Hajdú-Bihar megyében található, a Román határ mentén.
Igazából, azért vagyok kénytelen kiírni ilyen b_i kérdéseket, mert ez a legbiztosabb módja annak, hogy megbizonyosodjon az ember arról, hogy ebben a faluban van valaki aki hasonlóan "tanúlt" :D
nem vagyok rasszista, de azt elvárom, hogy iskolai végzettsége legyen.. lehet ezzel azt mondom hogy rasszista vagyok, ugyanis a cigányok java még a 8 általánost sem járta ki, de na..
S amúgy is, biztos forrásból tudom, hogy xy illető 60%ban esélyes hogy meleg (pletykák+személyes tapasztalat) s várva várom a pillanatot, hogy itt a neten összeismerkedjek azzal a fiatalemberrel. :3
"nem vagyok rasszista, de azt elvárom, hogy iskolai végzettsége legyen.. lehet ezzel azt mondom hogy rasszista vagyok, ugyanis a cigányok java még a 8 általánost
sem
járta ki, de na..
S amúgy is, biztos forrásból tudom, hogy xy illető 60%ban esélyes hogy meleg (pletykák+személyes tapasztalat) s várva várom a pillanatot, hogy itt a neten összeismerkedjek azzal a fiatalemberrel. :3"
Igen, rasszista vagy. De ugyan akkor igaz a többségre amit írtál.
Milyen végzettség? Erre pont van oldal: Elittárs
Viszont utolsó mondatodat nem értem.
Mármint értem, csak ahogy olvasom olyat mondasz mintha valakivel ezt megakarnád osztani.
Lásd:
"S amúgy is, biztos forrásból tudom, hogy xy illető 60%ban esélyes hogy meleg (pletykák+személyes tapasztalat) s várva várom a pillanatot, hogy itt a neten összeismerkedjek azzal a fiatalemberrel. :3"
Ezt valakinek mondani akartad, vannak barátaid?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!