Lányok! Zavaró ha egy férfi sokszor ingerült és olyankor zokogni is szokott?
Hát én azt tapasztaltam, hogy nem bírják ha ingerült vagyok, de úgy senki se, pláne nők. Volt egyszer, hogy szerintem teljesen jogosan kiakadtam kicsit a főnökömre, megemeltem a hangom, nem durván egy kolléganő előtt, mert hát épp ott volt és kicsit kiengedtem a haragom, szerény véleményem szerint annyira nem is voltam durva, de később máris azt kaptam vissza, hogy idegbeteg vagyok... Holott a tényleges erős dühöt nem is éreztem magamban, meg amúgy is nyomás alatt voltam épp, de abszolút megőriztem a tiszta elmémet.
Máskor is tituláltak már agresszívnak olyan pillanatomban amikor még jó kedvem is volt és épp csak annyi történt, hogy nem fogtam vissza magam és óvatoskodtam, hanem hirtelenebbé váltak a mozdulataim vagymi. Kicsit túlzásnak érzem egyszer kirántottam egy széket egy pad alól, hogy leüljek, csapott némi zajt, erre akkor is rámszól a csaj, hogy milyen agresszív vagyok. Hát az én fogalmaim szerint az agresszivitás máshogy nyilvánul meg.
Na mindegy bocs, hogy ennyi f*s*ságot összehordtam, de ha már megírtam nem törlöm ki. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!