Lányok! Ti lenézitek az olyan fiúkat, akik egy betegség miatt nem tud dolgozni, és nincs neki egetrengető havi jövedelme?
Én is csak félve írom le, hogy szerintem sincs sok esély rá. De nagyon szurkolok, remélem összejön neked.
A másik, hogy tényleg van olyan, mikor nem találkozik a gyakorlat meg az oldalon leírt "elmélet". Az viszont még inkább jelzésértékű, ha már le sem írják.
inkább sajnálnám. :(
Ismerek egy férfit, de ő nem beteg, csak anyukája rokkant, a húga még kiskorú, így hogy talpon maradjon a család elment dolgozni. Egy nagyon kedves és vidám srác, de ha rágondolok, minidig elszorul a szívem.
Kérdező hány privátot kaptál már ismerkedési céllal?
Na csak mert itt a Gyk-n a nők állandóan játsszák az eszüket, h nekik mennyire nem számít se a pénz, se a többi:)
Én pld nem nézem le az olyan fiúkat.
De azt se szeretem amikor valaki a pénzére meg a betegségére fogja hogy nincsenek barátai. :) Ezzel nem ellened vagyok kérdező, de hagy mondjak egy példát.
Van egy csoporttársam aki beteg. Eleinte barátkoztunk vele, tényleg rendes volt. Majd kimutatta a foga fehérjét, így többen elfordultunk tőle, de ő ráfogta a betegségére. Azóta mi vagyunk a bunkó banda, mert nem sajnáljuk és nem barátkozunk vele.
Mondom ezzel nem ellened vagyok kérdező, de feltételezem nem sok igaz barátod lehet. Nem tudom milyen vagy a való életben, de lehet nem a pénz és a betegség a bajod, vagy egyszerűen csak rossz körökben mozogsz.
A válaszolókhoz csak annyit, hogy igen biztos sok lányt csak a pénz érdekel, de ti miért is foglalkoztok az olyanokkal??
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!