Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Ti lenézitek az olyan...

Lányok! Ti lenézitek az olyan fiúkat, akik egy betegség miatt nem tud dolgozni, és nincs neki egetrengető havi jövedelme?

Figyelt kérdés

2014. jún. 11. 11:28
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Nem nézzük le, legfeljebb sajnáljuk.
2014. jún. 11. 11:30
 2/11 A kérdező kommentje:
és gondolom nem jönnétek össze egy ilyen sráccal...
2014. jún. 11. 11:31
 3/11 anonim ***** válasza:
Nem mindegy mi a betegsége.
2014. jún. 11. 11:38
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Hát haver, férfiként mondom, erre nem sok esély van, de persze itt GYK-n mindegyik nő azonnal összejönne egy ilyen fiúval. Érdekes, mert a gyakorlati példa, a tapasztalat mindig mást mutat, mint a nők által itt leírtak. Ebből is látszik, hogy a nő nem tud logikusan gondolkodni.
2014. jún. 11. 11:43
 5/11 anonim ***** válasza:

Én is csak félve írom le, hogy szerintem sincs sok esély rá. De nagyon szurkolok, remélem összejön neked.

A másik, hogy tényleg van olyan, mikor nem találkozik a gyakorlat meg az oldalon leírt "elmélet". Az viszont még inkább jelzésértékű, ha már le sem írják.

2014. jún. 11. 11:49
 6/11 anonim ***** válasza:

inkább sajnálnám. :(

Ismerek egy férfit, de ő nem beteg, csak anyukája rokkant, a húga még kiskorú, így hogy talpon maradjon a család elment dolgozni. Egy nagyon kedves és vidám srác, de ha rágondolok, minidig elszorul a szívem.

2014. jún. 11. 11:50
 7/11 anonim válasza:

Kérdező hány privátot kaptál már ismerkedési céllal?

Na csak mert itt a Gyk-n a nők állandóan játsszák az eszüket, h nekik mennyire nem számít se a pénz, se a többi:)

2014. jún. 11. 12:10
 8/11 A kérdező kommentje:
az az igazság, hogy (TISZTELET A KIVÉTENEK, MERT AZÉRT VAGY EGY-KETTŐ) a mai lányoknak már csak az számít, hogy kinek mennyi pénze van és mekkora farka a srácnak. :/ A mai lányok TÖBBSÉGE alkalmatlan egy háztartás elvezetésére, mert ők nem takarítanak, ne nyúlnak hozzá semmihez, dolgozni meg cégképp nem akarnak csak festegetik a körmüket, meg a fodrászhoz,kozmetikushoz járnak hetente többször amit persze elvárnak, hogy a pasijuk fizessen ki...
2014. jún. 11. 12:16
 9/11 anonim ***** válasza:

Én pld nem nézem le az olyan fiúkat.

De azt se szeretem amikor valaki a pénzére meg a betegségére fogja hogy nincsenek barátai. :) Ezzel nem ellened vagyok kérdező, de hagy mondjak egy példát.

Van egy csoporttársam aki beteg. Eleinte barátkoztunk vele, tényleg rendes volt. Majd kimutatta a foga fehérjét, így többen elfordultunk tőle, de ő ráfogta a betegségére. Azóta mi vagyunk a bunkó banda, mert nem sajnáljuk és nem barátkozunk vele.

Mondom ezzel nem ellened vagyok kérdező, de feltételezem nem sok igaz barátod lehet. Nem tudom milyen vagy a való életben, de lehet nem a pénz és a betegség a bajod, vagy egyszerűen csak rossz körökben mozogsz.

A válaszolókhoz csak annyit, hogy igen biztos sok lányt csak a pénz érdekel, de ti miért is foglalkoztok az olyanokkal??

20/L

2014. jún. 11. 13:00
 10/11 A kérdező kommentje:
szia :)) köszönöm az őszinte válaszod! Egyáltalán nem azért írtam ki ezt a kérdést, mert nincsenek barátaim :D vannak :)) pont annyi amennyi kell :D csak kíváncsi voltam :D amúgy a betegségem epilepszia.
2014. jún. 11. 13:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!