Lányok! Elmondjátok miért itt szoktatok ismerkedni? 16/F
Figyelt kérdés
2014. jún. 9. 20:25
1/5 anonim válasza:
mert fele nem is lany vagy ha igen valami hiba van egy ket keves kivetel
2/5 anonim válasza:
Gondoltam miért ne, és sok beszélgetés után találtam olyat aki közel lakik, aztán valahogy alakult magától. Pozitív tapasztalatok miatt, igaz a sok rossz ellenére, de ennyit be kell vállalni azokért akikért megéri.
23l
3/5 anonim válasza:
Én is szoktam, de csak, hogy megismerjek még néhámy jó fej embert. :)
4/5 anonim válasza:
Mert valószínüleg nem lakik közel, ezért véletlenül össze se futnánk az utcán. Vagyis beszélgetek vele pár napig, aztán mehet tovább. Ez az én beteges szokásom :) (persze nem csak bunkón egyszerűen nem válaszolok többet) És néha összeakadok jófej emberekkel is, akikkel rendes is barátok is leszünk.
Egyébként élőben is sokat ismerkedek, akár buszon is, csak akkor nem kizárólag ennyi az eredeti célom.
5/5 anonim válasza:
előző vagyok
bocsi a hibákért, fáradt vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!