Szerintetek mit tegyek?
Figyelt kérdés
Van egy lány, nagyon jó baráti kapcsolatot ápolok vele, de úgy érzem, hogy most beleszerettem. Nem hinném, hogy én is bejövök neki. Egyébként nagyon értelmes, intelligens, szép lányról van szó, nem találkoztam még ilyennel soha. Szóval nagyon fontos nekem a kapcsolatunk emberi oldala is, nem akarom azzal elrontani, hogy elmondom neki, és kudarcot vallok. De valahogy mégis lépni akarok. Mit tegyek, várjak, hátha az élet úgy hozza, hogy sikerrel járok, vagy tegyek valami konkrét lépést, viselkedjek máshogy vele, mint eddig? Viszont tényleg nem akarom azt sem, hogy valami rossz lépés miatt a kapcsolatunk megváltozzon, vagy konfliktus alakuljon ki. Segítsetek! 16/F2014. jún. 9. 19:58
1/6 anonim válasza:
Vagy keress valaki mást, vagy mondd el neki, vagy lassan közeledj. Vaagy, szimplán próbáld meg elfelejteni.
2/6 anonim válasza:
utalj rá hogy felőled lehetne több is, de ne annyira hogy ha ő nem szeretne többet emiatt ne beszéljetek, és nem kell egy nap alatt, csak szép lassan célozgass rá:)
3/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a normális válaszaitokat, aranyosak vagytok!
2014. jún. 9. 20:24
4/6 anonim válasza:
A gond ott van hogy már beleszerettél. Ne online, ne egyből, de azért egyértelműen kérdezz rá. Te ismered, találj rá egy alkalmat. Sok sikert!
5/6 anonim válasza:
szerintem hagyd:/ mióta vagytok jóba?
6/6 anonim válasza:
Előbb próbálj többet foglalkozni vele, kimutatni az érzelmeidet. Hívd el többször valahova, majd vald be, hogy többet érzel, mint barátság. Ha nem mondod el és a sors nem hoz össze titeket, bánni fogod, hogy mért nem mondtad el neki az igazat.
Sok sikert! :)
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!