Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Kezdem feladni! Miért van ez?

Kezdem feladni! Miért van ez?

Figyelt kérdés
Minden lány akivel eddig ismerkedtem, vagy eljutottunk odáig, hogy járjunk, nemet mondtak, azzal az indokkal, hogy egy nagyon kedves jószívű srác vagyok, de mégsem!! Aztán persze jött a szokásos sablonszöveg, hogy majd találok magamnak valakit, aki majd nagyon fog szeretni, és én is őt!! Elegem van!! Min változtassak?? 19F

2014. jún. 9. 18:53
 1/10 anonim ***** válasza:
47%
Olyan lányokkal próbálj járni, akiknek tetszel. Ez általában beválik.
2014. jún. 9. 18:54
 2/10 anonim ***** válasza:
48%
19 évesen feladni elég gyenge jellemre vall, egyrészt, másrészt mi nem ismerünk, hogy mondjuk meg neked, hogy mit változtass??
2014. jún. 9. 18:55
 3/10 A kérdező kommentje:
Nyilván nem adom fel.. !!
2014. jún. 9. 18:56
 4/10 anonim ***** válasza:
Annyit kell tenned, hogy lejjebb adsz a kedvességből, fényezd az egódat, legyél durvább.
2014. jún. 9. 18:57
 5/10 anonim válasza:
82%
Ne változtass semmin! Csak ne a plázak*rvákkal ismerkedj, hidd el, fellelhető még egy-két normális lány ebben az országban, akiknek még mindig lényeges az, hogy a fiú legyen kedves és jószívű. :)
2014. jún. 9. 19:11
 6/10 A kérdező kommentje:
az az igazság, hogy pálazicákkal nem is kezdenék, és nem is kezdtem soha...teljesne normális szerény lányokkal kezdtem mindig, és mégsem :/
2014. jún. 9. 19:18
 7/10 anonim ***** válasza:
Ismerkedéskor elég egyértelmű az, hogy nem csak haverkodni akarsz velük? Ha az elején nem mered őket nőként kezelni, csak haverként, akkor beraknak a barátzónába, mondván hogy az nem tökös férfi, aki nem meri felvállalni azt, hogy nőre vágyik.
2014. jún. 9. 19:21
 8/10 anonim ***** válasza:

Komolyan 5-ös ezt a retardalt és semmitmondó választ muszáj mindenhova odaírnotok?

"Ne ismerkedj plázak*vàkkal" Mi az a plázak*va és honnan veszed hogy velük ismerkedik?

2014. jún. 9. 19:24
 9/10 A kérdező kommentje:
7. válaszoló: egyáltalán nem úgy kezelem őket :) csak az az igazság, hogy bátortalan vagyok, és rögtön nem merem azzal kezdeni, hogy veled járni is akarok...csak olyan második, harmadik találkozáskor hozom fel a témát, meg azért meg akarom őket ismerni eléggé, és arra nekem egy találka nem elég vagy, egy hét ismerkedés.
2014. jún. 9. 19:28
 10/10 anonim ***** válasza:
Nem bántásként írom.. Talán nem a magasságoddal van a gond??Ha ilyen 170cm vagy akkor ez a probléma, az alacsonyakat alapból barátzónába teszik lehetsz te akármilyen rendes és helyes férfi. Én is sokat szenvedtem emiatt végül hagytam az egészet fenébe és tanultam, Augustusba meg megyek külföldre dolgozni, talán kint több esélyem lesz az ottani nőknél.. Szerintem próbálj meg te is másra koncentrálni. pl Tanulj nyelveket és valami értelmes szakmát. 25/f
2014. jún. 9. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!