Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért viselkedik így egy csaj...

Miért viselkedik így egy csaj a közelembe?

Figyelt kérdés

Egy osztályba járunk, nekem szimpi volt már az elején, pórbáltam hozzá közeledni,fogadta is a közeledésemet,de kicsit távolságtartó is volt egy idő után már nem akartam zaklatni. Azóta van egy másik csaj ,akivel alakulóban vannak a dolgok,de most kicsit össze vagyok zavarodva, mert a korábbi lány,megint felkeltette az érdeklődésemet, amikor ránézek zavarba van,de közben mosolyog, meg ha elmegy mellettem rám néz és sóhajtozik. Most mégis mit gondoljak??

Meg van egy másik csaj is, vele is egy osztályba járunk párszor beszéltünk csak,de szimpik vagyunk egymásnak, én van,mikor belépek a terembe nem csak egyszerűen zavarba jön,hanem teljesen el is pirosodik az arca, meg ha a közelébe beszélek másokkal ő is szokott sóhajtozni,miközben néz és tiszta vörös,de úgy tudom van pasija.

2014. jún. 9. 14:00
 1/3 anonim ***** válasza:
Tetszel nekik.
2014. jún. 9. 14:02
 2/3 A kérdező kommentje:
de nem csak arra megy ki az egész,h megdöngessem őket,nem?? vagy abban az esetben hogy viselkednének?
2014. jún. 9. 14:03
 3/3 anonim ***** válasza:
közelmbeN...
2014. jún. 9. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!