Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért van az hogy legtöbb...

Miért van az hogy legtöbb lány beképzelt, fellegekben jár?

Figyelt kérdés
Tisztelet a kivételnek!
2014. jún. 9. 12:27
 1/10 anonim ***** válasza:

Lány vagyok a nem beképzelt fajtából, de szerintem azért ilyenek, mert

1. Sok hasonló barátnőjük van, és egymás egóját szokták építgetni.

2. Egy csomó barátja volt már.

3. Biztos van még más is, de jelenleg nem jut eszembe több lehetséges válasz.

2014. jún. 9. 12:30
 2/10 A kérdező kommentje:
Nekem tetszik egy lány de sajnos a beképzelt fajtából.Inteligens is meg minden,de hamar meg tud bántani és azt észre sem veszi.
2014. jún. 9. 12:34
 3/10 A kérdező kommentje:
Mi legyen dobjam?
2014. jún. 9. 12:35
 4/10 anonim ***** válasza:
81%
Valószínű, hogy te nem vagy a lány esete.Nem beképzelt, csak nem te kellesz neki.
2014. jún. 9. 12:48
 5/10 A kérdező kommentje:
Nem erről van szó hiszen járunk?De nem úgy viszonyul a kapcsolatunkhoz mint én.Egyszer jó vagyok neki,egyszer meg nem.
2014. jún. 9. 12:52
 6/10 A kérdező kommentje:
Se veled sem nélküled.Így vagyunk.Két napig eggyütt vagyunk utánna semmi.Érdekes dolgok vannak a facb-ján.Lehet kihasznál?
2014. jún. 9. 12:55
 7/10 anonim ***** válasza:
Azért,mert nem szeret,nem értékel.Biztos magában,mert tudja,hogy te bármit megtennél érte,miközben ő a kisujját sem mozdítja.Az ilyennek csak úgy építheted le az egóját,ha kivágod a francba.
2014. jún. 9. 12:56
 8/10 A kérdező kommentje:
#7 rátapintottál a lényegre.Én töbször irok rá, mint ö rám.Elviszem valahova bulizni faképnél hagy,utánna mintha mi sem történt volna visszajön.Eggyáltalán nem veszi észre magát.De ezt mások is észrevették.
2014. jún. 9. 13:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Mert körbe vannak rajongva, és ettől megnő az arcuk, simán elküldhetnek bárkit a halál fszára hisz úgyis akad 500 másik jelentkező. És el is küldik, ha másért nem, natív rosszindulatból.
2014. jún. 9. 13:58
 10/10 anonim válasza:
Sajnos amióta vannak ezek a közösségi oldalak és folyamatos visszacsatolást kapnak arra, hogy jól néznek ki, azóta kissé nagyképűek lettek. Van olyan ismerősöm, aki nem túl szép, viszonylag normális alakja van, kitesz egy képet amin kivágott felső van rajta, 120-an lájkolják és már 2 m-rel felettünk jár. :) ez van sajnos. Ha így viselkedik veled, azt hiszi, hogy akárkit megkaphat és ezért ilyen. :(
2014. jún. 21. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!