Amikor egy csajnak bejön egy másik csaj, hogy mutatja ki, vagy hogy próbálja leplezni az érzéseit?
Én úgy mutatom ki, ha bejön, hogy elkezdem kicsit húzni az agyát, próbálok nagyon közel kerülni hozzá testileg - a kedvencem az volt, mikor játszótéren csajszi kulcsát lenyúltam tőle, hinta egyik oldaláról nyújtottam neki, hogy cseréljük el a borral, amit ő fogott, mikor meg nyújtotta, hátra lendült a kezem, ő pedig majdnem 1 centire került az arcomtól, hatásszünet, majd zavartan cseréltünk a két dologgal... Nagyon egyszerű ilyen helyzeteket kialakítani, és így marha könnyen rá lehet jönni, vevő rá az illető vagy sem. Ez persze a játékos része. Amúgy jönnek az érintések, a megjegyzések, hogy "aranyos vagy" "édes vagy" dicsérések, találkozásra hívások. Ha valaki nem vevő, az már ott kiderül, hogyan reagál egy-egy kedvesebb szóra.
Leplezni... :D Úgy, hogy nem mondok ki semmit és nem is kezdek játszadozni vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!