Szerintetek akar valamit? Tudtok adni néhány jó tanácsot?
Ja elfelejtettem a korokat :D
Akivel a kapcsolat volt 30, aki érdeklődik 23, én pedig 20
én sem értem mi a f....omra vársz, isteni lángoszlopra vagy mi? hát így kezdeményez a nő és nem szeded fel, nem is értem.
vagy mit akarsz tőle egyáltalán?
héhé, azért kicsit én is megvédeném a kérdezőt, talán nem erre figyelt, miután éppen őt dobták egy kapcsolatból (ha jól értem)...
ettől még férfi :D
és a barátságból való átmenet is kényes téma, mert nehezen lehet néha megállapítani, mi a határ, vagy hogy a másik mit érez annak és mikortól szánja már direkt közeledésnek pl. a mozizást.
de a kérdésedre válaszolva kérdező, szerintem is akarhat valamit, és tényleg rajtad áll, milyen irányba tereled a dolgokat.
Ha nem a húgod, akkor nem házinyúl. Egy rendes férfi nem hagyná ki. Kapd el a csajt, és ne nyavalyogj, mint egy rossz ...
Pár nap múlva benézek, és remélem, hogy addigra kiírod, hogy megvolt! Ne hozzál már szégyent ránk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!