Ti tinder-eztek? L
En igen mert eleinte nem tudtam hogy mi. Mostmár tudom :D
16f
Igen. 2 hónapja együtt is vagyok valakivel, akit itt ismertem meg. Továbbra is használom az appot elütni az időt, de már nem ismerkedem, mindenkit X-elek, csak nézelődök. Szerinetm nagyon jó amúgy, bár vagy nagyon finnyás vagyok, vagy nagyon kevés fent a jó pasi.
És az egy dolog, hogy minden férfi szexet akar. De talán a nők nem akarnak? Aki társat keres, az szexelni is akar, annyira logikus. Utálom ezt a dumát a nők részéről, hogy minden pasi dugni akar... Az enyém is akart, meg is tettük már az első randin, és azóta is együtt vagyunk. Egyébként már a legelején tisztáztam mindenkivel, hogy kinek mi a szándéka. Elég nyíltak az emberek, ha valaki valóban csak egyéjszkás, vagy szexkalandot, nyílt kapcsolatot keresett, az meg is mondta, nem játszmázott. Az ilyennek megmondtam, hogy köszönöm, nekem ez nem elég, és további sok sikert, és lezártuk a beszélgetést minden gond nélkül. Mivel én is a tartós kapcsolatok híve vagyok, olyat kerestem, aki ebben egyet ért velem. Egyébként sokan voltak ilyenek is, többek közt a jelenlegi párom is, akivel végül annyira klappolt minden már írásban is, hogy ő volt az egyetlen, akivel egyáltalán találkoztam 5 hónap tinderezés után. Előtte senki nem fogott meg annyira, hogy belemenjek egy randiba.
20/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!