Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért hiszi azt a foglalt...

Miért hiszi azt a foglalt csávó, hogy összejön neki velem a szex?

Figyelt kérdés
Pláne hogy barátnője van... :D Nem bátorítottam, nem flörtöltem vele.
2014. jún. 7. 23:05
 1/9 anonim ***** válasza:
tulajdonképpen azt írtad le hogy te is akarsz szexelni vele :D
2014. jún. 7. 23:06
 2/9 anonim válasza:
az én pasimról beszélsz?
 3/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is összejön neki veled a szex. ;)
 4/9 anonim ***** válasza:
nyilván azért hiszi, mert már csinált ilyet nem egyszer, nem kétszer... mert ha egy pasi elég jól néz ki akkor teljesen mindegy, hogy van barátnője amiről a másik csaj is tud akkor is kef*élni fog vele!
2014. jún. 7. 23:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Cukkerek vagytok, de én meg nem akarok vele és ha nem akarok, akkor nem fogok. :) Csak zavar, hogy úgy viselkedik velem.
2014. jún. 7. 23:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem lehet, hogy te érted félre a dolgokat?
2014. jún. 7. 23:23
 7/9 A kérdező kommentje:
Mit értsek félre azon, hogy felhívott már magához? :D Külön akkor, amikor a csaja dolgozik.
2014. jún. 7. 23:35
 8/9 A kérdező kommentje:
Meg kb napi szinten kénytelen vagyok elviselni a beszólogatásait, annyira nagyon elkerülni sem tudom, nincs rá lehetőségem.
2014. jún. 7. 23:37
 9/9 anonim ***** válasza:
Talán megmondhatnád neki első körben, hogy felejtse el. Második körben- ha nem ért a szép szóból- akkor közlöd ezt a barátnőjével is. Nem g"ciség ez, csak ha ő sem tartja tiszteledben a kérésedet, akkor te sem vagy köteles tiszteletben tartani a kapcsolatukat.
2014. jún. 8. 00:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!