Megismertem egy lányt de van barátnőm, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Osztálykiránduláson megismertem egy lányt, megtetszett, elég közel kerültem hozzá. Részegen rá akartam hajtani, de nem engedte mert van barátnőm és ő nem olyan... Józanul is megtettem volna. Amúgy az ország két elég távoli felében vagyunk. Mit csinaljak? Segitsetek!2014. jún. 7. 19:13
11/12 anonim válasza:
ne dobd el a stabilt a bizonytalanért de hallgass a szívedre, vedd fel a kapcsolatot a másik lánnyal, irogassatok ismerkedjetek, ha ez nem csak fellángolás és nem múlik el állj oda a barátnőd elé, nyíltan és őszintén mond el neki hogy nem ő neked az igazi és sajnálod de végetvetsz ennek a kapcsolatnak. utána mond meg a másik csajnak hogy szakítottál a barátnőddel és valld be mit érzel. (de ne úgy fogalmazd hogy miatta szakítottál ha kérdezi miért mond azt hogy mert rájöttél hogy nem ő volt az igazi vagy valami ilyesmit, csak őszintén) és kis idő múlva mond el neki hogy szeretnéd ha adna neked egy esélyt. legalábbis én így tennék. de mindenképp hagyj elég időt magadnak hogy hátha csak fellángolás/ megingás ami elmúlik, viszont ne játsz a barátnőddel, és senki érzelmeivel se, ha már nem szereted vagy már nem úgy akkor szakíts vele.
12/12 anonim válasza:
szerintem is hallgass a szívedre. dobd ki a barátnőd. azért, mert aranyos meg kedveskedik, neki nem lesz jó melletted, ha csak azért szereted, mert nyújt neked valamit!
ha a másik után vágysz, akkor szerezd meg a másikat. nem árt, ha eldöntöd azért, hogy tényleg ő kell, vagy az elérhetetlensége vonz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!