Átlagos vagy kissé Telt testalkatú lányok? Kinek van kedve ismerkedni, beszélgetni?
Sok ember nincs tisztában azzal,hogy egy átlagos,vagy telt testalkatú lány/nő is lehet szép/vonzó,és szexi.
Mióta az eszemet tudom,nekem valahogy pont ez az ideál,ellenben a vékony/és sportos. ..vagy a kigyúrt lányokkal szemben.
Sokan már megkérdőjelezték,hogy "normális vagyok-e",amiért így gondolkodom. ..ugyanis viszonylag sportos-és egyben vékony testalkatom van,de nem mondhatni átlagosnak.
Sok kérdést olvastam itt,hogy hogyan lehet könnyen ismerkedni. ..stb.(...) viszont én nem vagyok azaz alsó réteg/kategória,aki az utcán/aluljárókban,bókol..beszólogat idegen lányoknak.
És mielőtt,a társkereső oldal kérdése felmerülne,NEM. ..nem regisztráltam,és nem is fogok. Ugyanis nem vagyok annyira öreg,(21 vagyok/F) ..sem annyira "anyám"asszony katonája,hogy ezt megtegyem./akinek nem inge,nem veszi gatyára/
Ha esetleg valaki magára ismet volna,vagy szívesen beszélgetne/ismerkedne írjon privátban Facebook,vagy E-mail elérhetőséget,ott szívesen beszélgetek.
Különösen várom a kérdésemre érkező "száraz" kritikát,ugyanis fogok tudni ellenérvelni,de fegyvertelen emberrel nem fogok harcolni. :)
na akkor most légyszíves olvasd újra végig,és ÉRTELMEZD is a leírtakat,de ne nekiesve,mint politikus a génkezelt vadkörének.
Feltett kérdésedre azért válaszolok,Budapesttől nem messze lakom. ..szintén városi vagyok,és sokat járok Pestre.
De a többi válaszod nem helyén való. ..de az is lehet,hogy én vagyok ennyire hülye,mert nem értem. Ugyanis ilyen kérdés nem volt,amire ilyen. ..vagy ehhez hasonló választ kellett volna adni.
általában mindíg van olyan ember,aki próbál "okosabb"lenni,vagy feltűnési problémái vannak,vagy spontán trollkodik.-ezekre gondoltam.
Privát üzeneteknek jobban örülnék. :)
..telt!
Szerintem a poci egy nőnél szexi,de nem előny,és nem is hátrány.Inkább csípő,és comb.Bár popsiban sem zavar *_*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!