Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan tudnék új embereket...

Hogyan tudnék új embereket (nőket) megismerni?

Figyelt kérdés

19 éves vagyok és soha nem volt barátnőm. Mindig is féltem ettől a témától, de most úgy döntöttem, hogy szeretnék ezen változtatni és nem szeretnék egyedülálló lenni. Csak az a probléma, hogy nem tudom, hogy hol kezdjem és jól jönne pár tanács tapasztaltabbaktól, esetleg lányoktól is, végül is ők tudják, hogy mit várnak el.

mindent szivesen fogadok, ha valami kérdésetek még van, arra is válaszolok.

2014. jún. 6. 21:32
 1/4 A kérdező kommentje:
Lehetett volna korábban már vagy 4 barátnőm, de mindet elrontottam, nem léptem, elutasítottam mert féltem egy kapcsolattól. De most szeretnék változtatni, ezért is ez a kérdés. Persze most már nincs lehetőségem, hogy másként állok a dologhoz.
2014. jún. 6. 21:33
 2/4 anonim ***** válasza:
Írj! :)
2014. jún. 6. 21:43
 3/4 anonim ***** válasza:

Konkrét helyet nem tudnék neked erre mondani...Talán a nyár folyamán egy-két rendezvény?

Egyébként értem és átérzem amit írsz, mert én is így voltam/vagyok vele...Bár már kezdek én is "megenyhülni", még nem vagyok benne 100%-osan biztos, hogy szeretnék párkapcsolatot.

Az pedig, hogy "mit várunk el" eléggé szubjektív...:)

18/L

2014. jún. 6. 21:44
 4/4 A kérdező kommentje:
Úgy értem, hogy ismerkedés fázisban mi számít jó pontnak, vagy mit tegyek, vagy mi az, amit véletlenül se tegyek
2014. jún. 6. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!