Elmenjek diszkóba, ha amúgy utálom de ott legalább lehet ismerkedni?
Figyelt kérdés
Vagy csak tévhitben élek, hogy ott akarnak is ismerkedni a lányok?
Sosem voltam még diszkóban...
21F
2014. jún. 6. 20:37
11/14 anonim válasza:
Én azèrt járok discoba mert szeretek táncolni nem lerészegedni és normális fiukkal ismerkednék is.
12/14 A kérdező kommentje:
Normális vagyok minden tekintetben... De nekem ez kell:
http://www.youtube.com/watch?v=uBVLYunMKbM&feature=kp
2014. jún. 6. 21:41
13/14 A kérdező kommentje:
Nem hiszem, hogy megtetszene... És abban igazatok is van, most már belátom, hogy hiába mennék el, ha a csaj ilyen diszkó bulizós lenne, míg én nem. S lehet nem is értenénk egymás nyelvét.
De van 1 vagyis 2 lány aki kifejezetten tetszik, egyiket láttam is néhányszor, de az nem olyan volt, hogy beszélni is tudjunk :) Meg úgy normálisnak is tűnnek. Egyik egy panzióban dolgozik. Na mindegy. Szerintem kihagyom a dolgot... Majd lesz valahogy.
2014. jún. 6. 21:48
14/14 real trill válasza:
Lehet ismerkedni alkoholista drogos szajhákkal nem mondom hogy nincsenek normális lányok de egy diszkó nem a legjobb hely az ismerkedésre mert hangos a zene, a lányokat minden 10 percben megszólítják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!