Ha eltűnnétek fb-ról, észrevenné valamelyik ismerősötök? őszintén
Még mielőtt bárki mondaná, igen, tudom h azon kívül is van élet, sőt.. én se vagyok nagy híve, nem is posztolok meg semmi, nem rakok fel tucat képeket..
Csak fogtam magam és eltűntem fb-ról, deaktiváltam. És hirtelen megkerestek páran, h miért, meg hogy nem a miattuk.
Ez azért érdekes,mert tavaly szintén elegem lett a fb-ból, akkor is deaktiváltam egy időre, akkor viszont senkinek se tűnt fel.
Szerintetek, ha ti eltűnnétek az oldalról, és nem úgy, h nem léptek be, hanem inaktívvá teszitek a fiókotokat, akkor észrevennék az ismerőseitek, h nem vagytok ott?
Mert olyan sokan vannak, akik csak ott írnak egymásnak, már alig beszélnek élőben, telefonról nem is beszélve...
" Főleg azért, mert ott van minden egyetemmel kapcsolatos infó"
Ez nem kicseszés, én is sokáig csak az egyetemi csoportok miatt nem léptem le fb-ról, de ott van a levelezőlista is, ott is terjednek az infók, anyagok, szóval van alternatívája.
Másrészt nekem is 100 alatti az ismerőseim száma, még a szomszédom sincs köztük, mert vele nem beszélgetek, csak azok vannak ismerősbe akikkel amúgy is tartom a kontaktot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!