MI a véleményetek az alábbi videóról?
Szerintetek van ennek a videónak valóságalapja? https://www.youtube.com/watch?v=7yKkiIA0B1s
Ez amúgy egy BMW reklámnak készült.
Valóban ennyire korcs világban élünk?
Láttam már nagyon nagy :DDDD
És ez mindíg is így volt. Mindig az erősebb/a közösségben vezető hím kaptam eg a legtöbb nőstényt, mindig a tehetős embereknek volt sok nője, mindig is a vezetőknek volt háreme. Semmi új nincsen benne. A korcs világ nagyjából azóta van, hogy emberszabású főemlős létezik. (de ha nagyon akarjuk elmehetünk a gerincesek kialakulásáig is :D)
Ez sokkal jobb! :)
Nem tudom miért lep meg ez téged.
Régen is a királyoknak, nemeseknek és földesuraknak voltak ágyasaik, nem a pedig parasztoknak, ácsoknak és a kőműveseknek.
Nem a világ korcs, hanem csak mi gondolunk túl sokat magunkról, holott párválasztás és szexualitás szintjén hasonlóan viszonyulunk a dolgokhoz mint az állatok.
És sajnálatos módon, mivel a nők választanak maguknak párt és nem fordítva, ez a morális ostor rajtuk csattan.
#3 Tényleg jó ez a videó! :D Habár nem túl életszerű, de jó.
Igen tudom, hogy a gerinces állatok kialakulásától számolhatunk az erősebb kutya b..szik törvénnyel. De arra gondoltam, hogy az ember más. Bonyolultabb a gondolkodása, más szempontokat helyeznek előtérbe a párválasztás során, de akkor a nagy többség szerint sajnos nem. Az ősembernél még az volt a szempont, hogy megvédje, eltartsa a családot, egészséges utódokat hozzanak létre... igazából a mostani világban is ez a cél, csak kicsit máshogy valósul meg a biztonság. Pénz formájában. Nekem ez furcsa!
3-as mi a szám címe a videóban, amit linkeltél?
Am meg a videó, amit a kérdező linkelt, mondanám, h tipikus, de igazából ez is csak általánosítás. Van olyan nő, aki nem ilyen, bár nem újgazdag, ne sznob körökben kell keresni őket.
Igen, tényleg ennyire korcs világban élünk.
Tessék, egy kis kommunista Rock n' Roll: http://www.youtube.com/watch?v=dPpVkU8L7_8
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!