Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » MI a véleményetek az alábbi...

MI a véleményetek az alábbi videóról?

Figyelt kérdés

Szerintetek van ennek a videónak valóságalapja? https://www.youtube.com/watch?v=7yKkiIA0B1s

Ez amúgy egy BMW reklámnak készült.

Valóban ennyire korcs világban élünk?

2014. jún. 5. 12:38
 1/10 anonim ***** válasza:

Láttam már nagyon nagy :DDDD

És ez mindíg is így volt. Mindig az erősebb/a közösségben vezető hím kaptam eg a legtöbb nőstényt, mindig a tehetős embereknek volt sok nője, mindig is a vezetőknek volt háreme. Semmi új nincsen benne. A korcs világ nagyjából azóta van, hogy emberszabású főemlős létezik. (de ha nagyon akarjuk elmehetünk a gerincesek kialakulásáig is :D)

2014. jún. 5. 12:42
 2/10 anonim ***** válasza:
...Már megint vitát akarsz szítani?
2014. jún. 5. 12:43
 3/10 anonim ***** válasza:
2014. jún. 5. 12:45
 4/10 anonim ***** válasza:
igen, nyilván ha egy lepukkant alak vagy akkor nem nagyon állnak szóba veled a nők, ez így van de persze mindig vannak kivételek és van akinek nem a sok pénz és a márkás ruhák meg a autók a fontosak, szóval nem mindenki ilyen mint amit a videoból le lehet szűrni, kb az emberek 60%a ilyen
2014. jún. 5. 12:45
 5/10 anonim ***** válasza:

Nem tudom miért lep meg ez téged.

Régen is a királyoknak, nemeseknek és földesuraknak voltak ágyasaik, nem a pedig parasztoknak, ácsoknak és a kőműveseknek.

Nem a világ korcs, hanem csak mi gondolunk túl sokat magunkról, holott párválasztás és szexualitás szintjén hasonlóan viszonyulunk a dolgokhoz mint az állatok.

És sajnálatos módon, mivel a nők választanak maguknak párt és nem fordítva, ez a morális ostor rajtuk csattan.

2014. jún. 5. 12:47
 6/10 anonim ***** válasza:
Ez mindig így volt, a nők többsége ilyen.
2014. jún. 5. 12:50
 7/10 A kérdező kommentje:

#3 Tényleg jó ez a videó! :D Habár nem túl életszerű, de jó.

Igen tudom, hogy a gerinces állatok kialakulásától számolhatunk az erősebb kutya b..szik törvénnyel. De arra gondoltam, hogy az ember más. Bonyolultabb a gondolkodása, más szempontokat helyeznek előtérbe a párválasztás során, de akkor a nagy többség szerint sajnos nem. Az ősembernél még az volt a szempont, hogy megvédje, eltartsa a családot, egészséges utódokat hozzanak létre... igazából a mostani világban is ez a cél, csak kicsit máshogy valósul meg a biztonság. Pénz formájában. Nekem ez furcsa!

2014. jún. 5. 13:02
 8/10 anonim válasza:

3-as mi a szám címe a videóban, amit linkeltél?

Am meg a videó, amit a kérdező linkelt, mondanám, h tipikus, de igazából ez is csak általánosítás. Van olyan nő, aki nem ilyen, bár nem újgazdag, ne sznob körökben kell keresni őket.

2014. jún. 5. 13:41
 9/10 anonim ***** válasza:

Igen, tényleg ennyire korcs világban élünk.

Tessék, egy kis kommunista Rock n' Roll: http://www.youtube.com/watch?v=dPpVkU8L7_8

2014. jún. 5. 13:55
 10/10 anonim ***** válasza:
...
2014. jún. 5. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!