Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Most komolyan! Miért olyan...

Sammy1203 kérdése:

Most komolyan! Miért olyan nehéz találni egy normális leszbikus/biszex lányt? Oké, hogy vidék, meg minden, de nem hiszem el, hogy Somogyban nincsenek meleg lányok/nők?!

Figyelt kérdés
Engem abszolúte nem érdekel a külső, sem a bőrszín, sem a hajviselet, a súlyfelesleg, csak a belső, mégis én vagyok az, aki sosem talál magának párt! Ha pedig akadna valaki, aki meleg is, azzal csak baráti a viszony, aki pedig megőrjít, az hetero! Komolyan, nem volna jobb remeteként élni? Vagy olyan nagy elvárás egy kis szerelem és szeretet?

2014. jún. 4. 23:08
1 2
 11/16 anonim válasza:
Nem vagy egyedul en sem talalok normalis lanyt magamnak pedig a kulso szamomra se elsodleges :-(
2014. jún. 6. 18:15
 12/16 anonim ***** válasza:

Hát pedig a külső is része a dolognak. Hacsak nem vagy aszexuális, igenis kell, hogy egy kapcsolatban legyen testi vonzalom, különben nem kapsz meg mindent amire igényed van. Ha ebbe a töredék-csoportba tartozol, akkor ezt érdemes az elején kitálalni, illetve ebben a közösségben keresni, hogy később ne legyen belőle veszekedés.

De még itt is, a szimpátia az arcon, mozdulatokon, öltözködésen is múlik.

Egyáltalán nem felszínes vagy állatias dolog külső alapján IS keresni. Ez nem jelent eggyet azzal, hogy a másiknak magazin-szépségnek vagy tökéletes fitneszmodellnek kell lennie. Az a fontod, hogy NEKED szép, vonzó, érdekes legyen-hogy ez hogy viszonyul a társadalmi szépségeszményhez, már mindegy.

Azért nehéz rendes lányokat találni, mert kisebbség vagyunk, így jóval szűkebb a "vadászterület". Ráadásul a statisztikák szerint kevesebb meleg nő van mint meleg férfi.

Vidéken a melegek vagy visszahúzódnak, vagy előbb-utóbb elköltöznek, hiszen a városokban több ember van, így több a választási lehetőség is.

"A legjobb nevű felhasználó":

Tudományos szempontból abszolúte normális a homoszexualitás. Mind állati, mind emberi csoportokat vizsgálva kiderül, hogy nemtől, életkortól, rassztól, neveléstől és szocializációtól függetlenül ez a viselkedés jelen van. Sőt, funkcióval rendelkezik és okkal alakult ki-egyébként nem maradt volna fenn.

Szóval a helyes terminus amit keresünk nem az "abnormális", hanem a "variáns".

A "haverokkal" pedálozni meg felesleges, attól hogy XY szóba áll veled, még nem változik meg az, ami teszel és amit mondassz.

2014. jún. 6. 19:21
 13/16 Ciana ***** válasza:

Látom nem javulnak az emberek errefelé ...

Tolna megyei vagyok, de Kaposváron tanulok. Ha gondolod, írj.

20/L/L

2014. jún. 6. 19:27
 14/16 anonim ***** válasza:

Látens melegek és homofóbok minek jártok ide?

Ha ennyire zavar titeket minek kerestek rá ezekre a kérdésekre?

Szerintem elég gáz,ez vmi problémára vezethető vissza.

Felfogtuk,hogy ti heterók vagytok?Lapozhatnánk?

2014. jún. 8. 03:57
 15/16 anonim válasza:
100%
Lehet, hogy egy kicsit off, de én ismerek Kaposváron leszbikust, bár nem tudom hány éves vagy. (:
2014. jún. 8. 20:52
 16/16 anonim válasza:
62%
sm pixie.hu (:
2014. jún. 9. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!