Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Vannak itt helyes pasik is ;)?

Vannak itt helyes pasik is ;)?

Figyelt kérdés
Erdekelne hogy csak az elkeseredett sracok ismerkednek itt vagy vannak helyes arcu izmos sracok is? :) 19 eves lany vagyok szivesen ismerkedek. Uzibe kepet ;) akinek van megtalal instagramon. Uzibe megadom ha tetszel :) bocsi az ekezethianyert telon vagyok
2014. jún. 2. 21:28
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Nem tudtok rolam semmit en nem keresek komoly kapcsolatot mivel most zarult le egy ket eves kapcsolatom. Nem vagyok felszines egy cseppet sem, csupan szeretnem elkerulni a kellemetlen 'nagyon sajnalom de nekem nem tetszel ' lerazasokat. Es nem, nem csak a kulso szamit nekem, de az fog meg. Azokat a pasikat mieert nem kovezik meg akik annyit irnak ki h csinos baratnot keresnek?..
2014. jún. 2. 21:39
 12/20 anonim ***** válasza:
Istenem milyen hülye pi...k vannak, de nem is írok véleményt azt már meg tették helyettem, kapott is mindenki egy +szavazatott ;)
2014. jún. 2. 21:41
 13/20 anonim ***** válasza:

Egyedül élek , van lakásom, kocsim , és egyetemre járok :) De azért nálam is van egy mérce bocsi :)

21

2014. jún. 2. 21:42
 14/20 anonim ***** válasza:
Vannak...
2014. jún. 2. 21:47
 15/20 anonim ***** válasza:
Már megint egy idióta kérdés. Mi van ha x lány szerint helyes vagyok, de neked pont nem jövök be? Akkor helyes vagyok vagy nem?
2014. jún. 2. 21:55
 16/20 anonim ***** válasza:
azt azért nagyjából behatárolhatnád hol laksz, mert jó, tegyük fel, hogy ír neked valaki, küld képet stb, aztán kiderül, hogy az ország másik végén lakik...annak aztán mi értelme?
2014. jún. 2. 22:04
 17/20 anonim ***** válasza:
#16, ez meg a másik. :D
2014. jún. 2. 22:05
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Fa szom akar ilyen lányokkal ismerkedni. És ezt veheted szó szerint is, mert a megnyílvánulásaid alapján egyéb testrészemet úgysem tudnád lekötni.
2014. jún. 2. 22:07
 19/20 anonim ***** válasza:
"Helyes arcú izmos srácok"! De nem vagy felületes mi?! Ide jársz hazudni!
2014. jún. 3. 01:25
 20/20 anonim válasza:
baszasd meg magad egy lú-val (LÓ) :D
2014. jún. 3. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!