Vannak itt helyes pasik is ;)?
Figyelt kérdés
Erdekelne hogy csak az elkeseredett sracok ismerkednek itt vagy vannak helyes arcu izmos sracok is? :) 19 eves lany vagyok szivesen ismerkedek. Uzibe kepet ;) akinek van megtalal instagramon. Uzibe megadom ha tetszel :) bocsi az ekezethianyert telon vagyok2014. jún. 2. 21:28
11/20 A kérdező kommentje:
Nem tudtok rolam semmit en nem keresek komoly kapcsolatot mivel most zarult le egy ket eves kapcsolatom. Nem vagyok felszines egy cseppet sem, csupan szeretnem elkerulni a kellemetlen 'nagyon sajnalom de nekem nem tetszel ' lerazasokat. Es nem, nem csak a kulso szamit nekem, de az fog meg. Azokat a pasikat mieert nem kovezik meg akik annyit irnak ki h csinos baratnot keresnek?..
2014. jún. 2. 21:39
12/20 anonim válasza:
Istenem milyen hülye pi...k vannak, de nem is írok véleményt azt már meg tették helyettem, kapott is mindenki egy +szavazatott ;)
13/20 anonim válasza:
Egyedül élek , van lakásom, kocsim , és egyetemre járok :) De azért nálam is van egy mérce bocsi :)
21
15/20 anonim válasza:
Már megint egy idióta kérdés. Mi van ha x lány szerint helyes vagyok, de neked pont nem jövök be? Akkor helyes vagyok vagy nem?
16/20 anonim válasza:
azt azért nagyjából behatárolhatnád hol laksz, mert jó, tegyük fel, hogy ír neked valaki, küld képet stb, aztán kiderül, hogy az ország másik végén lakik...annak aztán mi értelme?
18/20 anonim válasza:
Fa szom akar ilyen lányokkal ismerkedni. És ezt veheted szó szerint is, mert a megnyílvánulásaid alapján egyéb testrészemet úgysem tudnád lekötni.
19/20 anonim válasza:
"Helyes arcú izmos srácok"! De nem vagy felületes mi?! Ide jársz hazudni!
20/20 anonim válasza:
baszasd meg magad egy lú-val (LÓ) :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!