Hogyan találjon magának párt egy igénytelennek mondott férfi?
attól még figyelhetsz a lelkedre, hogy a higiéniára is
már csak az egészséged szempontjából is
meg mert így mindenki kerülni fog
szerinted ki barátkozna önként büdös és igénytelen emberrel? segítek, senki
Nem csak párt, de munkát sem fogsz találni. Én nem szívesen tárgyalnék, üzletenék egy ilyen emberrel.
De remélem, hogy kamu a kérdés. Az a lány is kerülendő, aki picit is hasonlóan gondolkodik mint te. Ja és lélek nincs.
Hogyne tudna már. Ez csak kifogás.
Nem hiszem, hogy találsz ilyen nőt, a nőknek ez fontosabb. Nem hiszem, hogy betennéd a farkad egy mosdatlan hüvelybe, hogy a menstruációs vérről ne is beszéljek.
A kérdés pedig kamu.
Azért álljál neki fürödni/fogatmosni meg stb.......mert a végén még elrohadsz:D
Már bocs,de hánynom kell....igénytelen vagy.....ember ilyet se hallottam:D
Mondd már el hogy hogyan foglalkozol a lelkeddel. :D
Másik, hogy nekem is van cégem, ha neked is lenne, akkor tudnd hogy a cégtulajdonosok tárgyalnak a legtöbbet.
Az, hogy nem adsz a higéniádra, tényleg igénytelen, és nem meglepő, ha mások visszataszítónak tartják, hogy nem tisztálkodsz.
Ismered a mondást, "ép testben ép lélek?" A testeddel is törődnöd kell, mert abban élsz akár akarod akár nem. Vagy ha ezt nem fogadod el, legalább másokért tisztálkodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!