Vannak ezen az oldalon valódi domináns nők, nem csak olyanok akiknek a szája jár? 24/F
Figyelt kérdés
Olyan nőkre gondolok, akik szeretnék korlátozni egy férfi szabadságát.2014. jún. 2. 01:40
1/11 anonim válasza:
Ez engem is érdekelne.
Nocsak, itt az ellenkérdés, arra a kérdésre, ahol nő "keresett" férfiakat? :D
Kérdés még, hogy szexen kívül értendő-e ez a korlátozás.
30+ /F
2/11 A kérdező kommentje:
Bizony. Itt az ellenkérdés, mivel ő is csak szájalt. Szexen kívül is, akár 24/7, de ez megegyezés kérdése.
2014. jún. 2. 03:12
3/11 anonim válasza:
bocsánat, még tudatlan vagyok e téren. mi az a 24/7?
4/11 A kérdező kommentje:
24 órában
7 napon át
Tehát állandó jelleggel.
2014. jún. 4. 00:49
6/11 anonim válasza:
Én próbálom korlátozni a pasim szabadságát!de neki nem tetszik.:(
Valódi vagyok
7/11 anonim válasza:
A legtöbb pasit csak a szexen belül izgatja addig míg megnem kapja a dominát..
sajnos :S
8/11 anonim válasza:
Szerintem ez nem annak a kérdése, hogy ki mennyire gondolja komolyan. Én is imádom az alárendelt szerepet, de mellette az életben abszolút domináns vagyok és soha nem lennék képes a nap minden szakában alávetni magam valakinek az akaratának. Ez embertípus kérdése.
9/11 anonim válasza:
Én Domina vagyok. De nem mindenkivel és nem minden helyzetben.
Furcsa dolognak érzem ezt az - akikneka szája jár - dolgot.
Mire utal? Én nem keresek partnert, mert már megtaláltam.
Akkor nekem csak a szájam jár?
10/11 A kérdező kommentje:
Igen, csak a szád. Pontosan.
2015. jan. 11. 03:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!