Valamiért azt látom, hogy a nők nem vonzódnak a jófiúkhoz. Ez alatt nem azt a pasit kell érteni, aki elbőgi magát a naplementén, vagy folyton picsog, vagy a tükör előtt majomkodik. Inkább olyat, aki sosem bántaná lelkileg, sem fizikailag a nőt sőt, inkább kimutatná szavakkal és tettekkel (pláne az ágyban) , akivel együtt van, őszinte, pozitív stb. Úgy tapasztalom a nők többsége a pia-diszkó mániás, gyúrós fazonokat szereti, aki egy könyvet nem olvasott még életében és sokszor alázza a nőt, vagy megcsalja. Ez csak az én látásmódom, remélem azért nincs így, legalábbis jó lenne ha nem így lenne. Azon gondolkodom rossz irányba kéne változnom...
Annyiszor leírtam már, annyiszor beszélgettem emberekkel erről, annyiszor próbáltam már segíteni... Csesszétek meg. Vissza az istenért sem olvasnál, nem keresnéd meg az ilyen kaliberű, feltett kérdéseket, hogy lásd, mennyire nincs így, szóval cseszd meg. Elfogyott a türelmem, higgy, amit akarsz.
2014. jún. 1. 17:07
4/12 anonim válasza:
Engem azért zavarnak a jófiúk, mert amikor még ismerkedem nem tudhatom előre, hogy végülis járnék-e vele, vagy komolyabb kapcsolatot akarnék-e vele, és ha a rosszfiúk nem kellenek akkor simán el lehet őket küldeni, a jófiúk meg akkora lelki traumát okoznak, mert rendes, meg minden, de mégse ő az igazi, akkor olyan nehéz nekik megmondani. Tehát ha lazább, szélhámosabb srácokat könnyebb elküldeni. A jófiúkkal a végén már megismerkedni se szeretek. 20L
2014. jún. 1. 17:08
5/12 anonim válasza:
2. Ahogy látom a Pasid jófiú, te meg rossz kislány....:D Vagy legalábbis meggondolatlanul kommentelsz, az biztos. :)
Egyébként valóban nem lehet ennyire általánosítani, van akiknek még igenis a könyvolvasós, elmélkedős, nem izomagy, kedves jófiúk jönnek be. Igenis a lányok vonzódnak hozzájuk is...legfeljebb elkerülik egymást. :)
/L
2014. jún. 1. 17:11
6/12 anonim válasza:
Maradj olyan amilyen vagy ! Megfogod azt a lányt találni aki azt szereti amilyen te vagy ,lehet páran már irtak is privit neked :-)
2014. jún. 1. 17:11
7/12 anonim válasza:
A normális pasiknak normál kisugárzása van. Tehát nem tűnnek ki a tömegből. Igaz ez a normális lányokra is. Így aztán nehezen lelik meg egymást. :S
Mellesleg a pasik nem szeretik a náluk okosabb nőket.
2014. jún. 1. 17:12
8/12 anonim válasza:
A tini pics*knak jönnek be. Majd kinövik, ha komoly kapcsolatra fognak vágyni. :)
2014. jún. 1. 17:14
9/12 anonim válasza:
Én utálom a kigyúrt,bulizós,laza srácokat,akik felhajtott gallérral mászkálnak,és azt hiszik,hogy ők az istenek.Inkább jobban bejönnek a szolid,visszafogottabb srácok,akik illemtudóak,és segítőkészek.:)
2014. jún. 1. 17:20
10/12 anonim válasza:
7-es kevered a normálist az átlagossal. A normális jó, az átlagos szürke egér... Egy jófiú nem szürke egér, legalább is nem minden esetben.
Aki írta, hogy rossz kislány vagyok és meggondolatlanul kommentelgetek: utóbbiban igaza van, de basszus ge***ci unalmas már, hogy valaki nem tud különbséget tenni a hü****p***csák és a normális nők között. Ennél a kérdésnél már annak is örülök, hogy a kérdező tudja, milyen a jó fiú és nem random löki rá minden lúzerre, aki nem kell a csajoknak.
Egyszerűen az van, hogy az ilyen emberek nem tudnak hol keresni, nem tudják merre kellene elindulni és már is tolják rá a felelősséget a másikra. Pedig csak egy kicsit kellene logikusan gondolkozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!