Tényleg hamar közölni kell a lányokkal, hogy én bizony leakarok velük feküdni?
Sokszor látom azt, hogy általában azoknak van sikerük a nőknél, akik gátlástalanul közelednek.
Nekem viszont egyszerűen nincs pofám túl korán a tudtukra adni,hogy mit is akarok. Szeretek előbb csak lazán ismerkedni.
Ennek viszont az a következménye, hogy sokszor bele esek abba a csapdába, hogy csak barátkánt tekintenek rám. Mit lehetne ilyenkor tenni?
nem közölni kell, csak a tudtára adni, amikor közeledsz
hogy ne azt érezze, hogy először nő számba se veszed, aztán hirtelen meg már meg akarod baaszni
dehogy kell megmondani
5-ből 5-nek megmondtam hogy csak dugni akarok egy se jött össze
5-ből 4 összejött amikor igértem fűt fát meg komoly kapcsolatot aztán jól megfarkaltam őket utána meg mind rinyált hogy megmondhattam volna hogy csak ennyit akarok
persze mit hazudgálnak akkor egyiket se dönthetem meg :D
Ez attól függ mit keresel:
ha szexpartnert, akor közölheted, de ha komoly kapcsolatra vágysz akkor jobb ha nem sieted ezt el. Amúgy is, ha odajön hozzánk egy pasi az az első gondolatunk hogy csak meg akar feketni, szóval...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!