Hogyan fogyott le Angelina Jolie? :O
Figyelt kérdés
2014. jún. 1. 03:53
1/4 anonim válasza:
Úgyhogy azt a valami port ráhintette az ételére és többet nem bír enni annyit amennyit, csak egypár falatot naponta..,
Ezért ájuldozik el össze vissza...nem értem miért kell ennyire túlzásba vinni?! Mostmár tényleg csontváz lett
2/4 anonim válasza:
10 éve ugyanolyan zombi,úgyhogy sehogy se.
szerintem lassan csak megtudja,hogy egy európai kisországban kamu fogyis terméket reklámoznak vele,aztán lépni fog.
3/4 anonim válasza:
Ez betegség. Ahogy kinéz az szörnyű. Én nem tudom elképzelni hogy tetszik valakinek.
4/4 anonim válasza:
Szilikonmellel meg ajkakkal tetszeni fog férdinak csak azért a dologért,..de akkor is jól be kell piálnia a hapsinak:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!