Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Szép lányokkal miért nem...

Szép lányokkal miért nem ismerkedtek fiúk?

Figyelt kérdés

Szóval leszögezném, hogy nem rólam van szó :D

De látom magam körül, hogy a szép és okos lányok majdnem mind egyedül vannak. Az egyik barátnőm szép lány is és kedves, nem bunkózik a fiúkkal, mégse kezdeményeznek nála régóta.

Szerencsére nekem van már párom, bár annyira szépnek nem tartom magam. Csak nem értem ezt a jelenséget.

2014. máj. 30. 21:29
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

10-es.

8-as vagyok.

Ez nem az én akaratom kérdése,én mindig is szerettem volna magam mellé párt.Az más kérdés hogy 8 éven keresztül szinte csak elutasítást kaptam,és nem is érdeklem őket kb.Szerinted így van értelme?Mert én nem látom.Meg se akarnak ismerni,nemhogy még bármi más történne.Igen nincs önbizalmam mire is lenne fel,mikor csak elutasításokat kaptam,és egytől sem kaptam azt,hogy na jó próbáljuk meg és beszélgessünk vagy bármi hasonlót,egy esélyt legalább...És itt vagyok 22 évesen úgy,hogy egy csókban nem volt még részem életemben idáig és fogalmam sincsen lesz-e ilyen alkalom...

2014. máj. 30. 22:01
 12/17 anonim ***** válasza:

Minek? Úgyis elutasítana.

24F

2014. máj. 30. 22:23
 13/17 anonim ***** válasza:

Mert nem vagyok vele 'egy súlycsoportban' ráadásúl nagyon zavarba tudok jönni ha idegen csinos nővel beszélgetek, beégetem magam.

23f

2014. máj. 30. 22:53
 14/17 anonim ***** válasza:
Minek, úgyis csak valami szuper helyes hapsi kezdeményezését várja ő is. Én meg ronda gyerek vagyok.
2014. máj. 31. 02:38
 15/17 anonim ***** válasza:
52%
a nagyon szép lányok úgyis megcsalnak fél éven belül. szóval felesleges udvarolgatni nekik. ha egyet-egyet el lehet szedni valami kamuszöveggel az nem rossz, de hosszútávon nem érdekelnek, mert arra alkalmatlanok.
2014. máj. 31. 07:09
 16/17 anonim ***** válasza:
Azért nem ismerkedek velük, mert csak keserű tapasztalataim vannak velük kapcsolatban. amelyiket leszólítom, az vagy bunkózik, vagy olyan sötét, hogy kelemen annával is értelmesebben el tudnék beszélgetni. Amúgy meg nem a külső adottságokat kell nézni, hanem a belső tulajdonságokat. A külső meg tud kopni, de a belső, ha felépül, az olyan marad végleg.
2014. jún. 1. 16:34
 17/17 anonim ***** válasza:

Ennyi hátulkullogót....

és mit vártok az élettől? Kerestek egy olyan csajt akitől épphogy nem tör rátok az öklendezés, és azzál élitek le az életeteket?

2014. jún. 1. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!