Szép lányokkal miért nem ismerkedtek fiúk?
Szóval leszögezném, hogy nem rólam van szó :D
De látom magam körül, hogy a szép és okos lányok majdnem mind egyedül vannak. Az egyik barátnőm szép lány is és kedves, nem bunkózik a fiúkkal, mégse kezdeményeznek nála régóta.
Szerencsére nekem van már párom, bár annyira szépnek nem tartom magam. Csak nem értem ezt a jelenséget.
10-es.
8-as vagyok.
Ez nem az én akaratom kérdése,én mindig is szerettem volna magam mellé párt.Az más kérdés hogy 8 éven keresztül szinte csak elutasítást kaptam,és nem is érdeklem őket kb.Szerinted így van értelme?Mert én nem látom.Meg se akarnak ismerni,nemhogy még bármi más történne.Igen nincs önbizalmam mire is lenne fel,mikor csak elutasításokat kaptam,és egytől sem kaptam azt,hogy na jó próbáljuk meg és beszélgessünk vagy bármi hasonlót,egy esélyt legalább...És itt vagyok 22 évesen úgy,hogy egy csókban nem volt még részem életemben idáig és fogalmam sincsen lesz-e ilyen alkalom...
Mert nem vagyok vele 'egy súlycsoportban' ráadásúl nagyon zavarba tudok jönni ha idegen csinos nővel beszélgetek, beégetem magam.
23f
Ennyi hátulkullogót....
és mit vártok az élettől? Kerestek egy olyan csajt akitől épphogy nem tör rátok az öklendezés, és azzál élitek le az életeteket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!