Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy szedjem fel az évfolyamtá...

Hogy szedjem fel az évfolyamtársamat, ha már csak pár hetem van rá?

Figyelt kérdés
Mindjárt itt az év vége és van egy lány a suliba. Most fogunk ballagni és szeretném, ha a nyári szünet előtt összejönnénk. De nem tudom hogyan. Kérlek, segítsetek minél gyorsabban, hisz már csak pár hét van hátra.

2014. máj. 30. 17:05
 1/7 anonim ***** válasza:
Hivd el randira...
2014. máj. 30. 17:07
 2/7 aladar12 ***** válasza:

ha most érettségiztek:

"szia, nincs kedved megbeszélni a szóbeli érettségi tételeket?"

3/7 A kérdező kommentje:
14/F
 4/7 anonim ***** válasza:
Hív el valami közös programra... Pofon egyszerű. Ne legyél nyuszi! Legyél határozott, gondold át h mit fogsz neki mondani. Odamész: Szia ez és ez vagyok, egy ideje tervezted h odamész hozzá... szeretnéd ha valamikor amikor neki is jó elmenne veled kávé, fagyi.....
 5/7 anonim ***** válasza:
Talán tegyél valamit, ne csak siránkozz :) Esetleg el is mondhatnád neki, az be szokott jönni. Ha meg nem akar téged, nézd a jó oldalát, pár hét és úgy se találkozol vele.
2014. máj. 30. 17:08
 6/7 Intoxcation ***** válasza:

Először derítsd azt ki, hogy kölcsönös-e, mert nagyon nagyot koppanhatsz. Beszélj vele nagyon sokat (a téma sose legyen adott, bármi, amiről csak akarsz), néha kísérd haza ha van rá lehetőséged, hívd el fagyizni, stb. Aztán, mikor úgy látod, van egy csöpp esélyed is nála, kérdezz rá.

(Viszont ne értsd félre, lehet fiú-lány barátság is.)

Ha meg nyuszi vagy, akkor sajnos nincs lehetőség. Ehhez kell egy kis tökösség, és elszántság. :)

2014. máj. 30. 17:41
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2014. máj. 30. 18:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!