Meleg fiu vagyok de lányt keresek? Többi lent.
Figyelt kérdés
16éves meleg fiu vagyok, pest megyei, valamiert lányokra vágyok:( de tudom hogy más vagyok mert sexelni csak fiuval tudnék(azthiszem) most akkor ez bisexnek számít?? vagyis az hogy lánnyal akarok kapcsolatot mert velük jobban elvagyok mint a fiukkal.. de valahogy csak fiuval akarok úgy eggyüttlenni :( van valaki aki lány és beszélgetne velem erröl? lehetsz leszbi vagy biszex is :) meg annyaa jobbani örülnék:).... provokatív, és sértő válaszokat nem nahyon szeretnék de mivel tudom hogy ez elkerülhetetlen nyugottan irjatok szarságokat ugyis csak magatokat jaratjatok le!!2014. máj. 30. 00:36
1/4 Joola válasza:
barátom exnője egy ideig együtt volt egy meleg sráccal. nyitott kapcsolatban, néha szexeltek is ha jól tudom (csak hátulról). a csaj amúgy biszex. van ilyen. amúgy nem is értem miért kell mindent kategorizálni. meleg bi hetero... mit érzel jónak, azt csináld. sztem nincsenek szorosan elválasztott kategóriák. lányra vágysz, járjál lánnyal, de közöld vele a szitut azért.
24/L
2/4 Bukor Peti válasza:
akkor szerintem bisex vagy. nem baj ha lánnyal is akarsz kapcsolatot tartani. ez olyan, mint pl: a leszbi. nekik is van fiú barátaik
3/4 anonim válasza:
"itt azzal van probléma h azt hiszed h meleg vagy... Had súgjak meg valamit, egészségtelen vagy pszichológiailag"
De meleg, vagy legalábbis biszex, ugyanis a rudija a fiukra áll fel, de érzelmileg, a lányokkal van egy vonalban.
Ez teljesen normális.
Kérdező, biztos van egy olyan lány aki elfogad ilyenek.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a normális válaszokat:)
2014. máj. 30. 19:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!