Lányok ez igaz? Azt mondják hogy ha fbn a csaj lájkolja a képedet akkor tetszel neki, de ha meg nem akkor kár próbálkoznod.
Figyelt kérdés
2014. máj. 29. 20:01
1/13 anonim válasza:
A facebook nem párkereső, szóval ez hülyeség.
2/13 anonim válasza:
Dehogy!:)
Akivel jóban vagyok, vagy csak tetszik a képe simán likeolom minden háttérdolog nélkül
3/13 anonim válasza:
lájk=tetszik=tetszik neki ami a képen van
6/13 anonim válasza:
attól hogy valaki tetszik, nem fogom belájkolgatni a képeit és fordítva se igaz, a lájk főleg a képre vonatkozik
szóval ez hülyeség
7/13 anonim válasza:
Dehogynem!
Én tudom hogy kinél vagyok jó!!!
Komolyan.
Pl ha hozzászólok valamihez amihez előttem hozzászólt pár csaj, előre megmondom melyik fogja lájkolni.
8/13 anonim válasza:
hát most magamból indulok ki,de én azoknak a képeit lájkolgatom,akiket megdugnék :DD
9/13 anonim válasza:
lány vagyok és ha vki tetszik lájkolom a jó képeit..
10/13 anonim válasza:
lány vagyok, és pont ezért nem lájkolom annak a képét, aki tetszik, mert az már túl egyértelmű jel lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!