Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogy lehet ilyen eltolt...

Hogy lehet ilyen eltolt gyereket összehozni, mint ez a Rodger Elliot, aki múlt hét pénteken mészárlást rendezett, amiért béna volt becsajozni?

Figyelt kérdés
2014. máj. 29. 19:28
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

hát tök mindegy mit mondtok, én küszködtem és el tudtam érni, hogy legyen sikerem a nöknél. Vagy most be akarjátok magyarázni, hogy ez lehetetlen, amiért felpofoztam egy nőt aljas módon? Vagy mit akartok?

Ha tesz valamit az ember a siker érdekében, már az is baj?

2014. máj. 29. 21:05
 22/23 A kérdező kommentje:
ja, amugy engem rugott tökön lány, amiért odamentem hozzá, de nem voltam elég joképü. Számtalanszor elutasitottak, megaláztak, futnom kellett verés elől, stsbtb...persze gondolom azt fogjátok mondani, hogy "én megérdemeltem"...ja ezt érdemli az ember, aki probálkozik annak érdekében, hogy jó legyen a végén?
2014. máj. 29. 21:06
 23/23 anonim ***** válasza:
94%
Nyilván nem ok nélkül tették, amit tettek. Nem hiszem, hogy csak a rossz arcod miatt rúgtak tökön, nekem ezt ne akard bemesélni. Gratulálok, hogy sikerélményként könyveled el, hogy bántottál egy számodra tök ismeretlen, ártatlan nőt.
2014. máj. 29. 21:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!