Ha a srác, aki tetszik nekem (persze ő ezt nem tudja) ajánl nekem valakit, az azt jelenti, hogy nem tetszem neki?
Figyelt kérdés
2014. máj. 28. 20:55
1/3 Beniy válasza:
Vagy ez, vagy b*zi, vagy pedig azt szeretné, hogy esetleg te lépj valamit. :) Ha esetleg arra vetemedsz, hogy lépsz valamit (gondolom kicsi rá az esély), akkor azért csak óvatosan, mert lehet, hogy azt hiszi, hogy szórakozol vele, vagy ilyesmi. Sok cseresznyét! :D
2/3 anonim válasza:
Ha egyáltalán nem tudja akkor simán csak jó fej akar lenni.
Én azt ajánlom adjál neki jeleket mert akkor teljesen máshogy áll majd a dologhoz.
3/3 anonim válasza:
Ha még eddig ezt nem közölted vele,akkor már ideje lenne legalább éreztetned valamilyen formában.Amíg te nem lépsz felé,addig nem derül ki,ő mit gondol rólad,és mit miért mond vagy tesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!