Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ha a srác, aki tetszik nekem...

Ha a srác, aki tetszik nekem (persze ő ezt nem tudja) ajánl nekem valakit, az azt jelenti, hogy nem tetszem neki?

Figyelt kérdés
2014. máj. 28. 20:55
 1/3 Beniy ***** válasza:
100%
Vagy ez, vagy b*zi, vagy pedig azt szeretné, hogy esetleg te lépj valamit. :) Ha esetleg arra vetemedsz, hogy lépsz valamit (gondolom kicsi rá az esély), akkor azért csak óvatosan, mert lehet, hogy azt hiszi, hogy szórakozol vele, vagy ilyesmi. Sok cseresznyét! :D
2014. máj. 28. 21:19
 2/3 anonim ***** válasza:

Ha egyáltalán nem tudja akkor simán csak jó fej akar lenni.

Én azt ajánlom adjál neki jeleket mert akkor teljesen máshogy áll majd a dologhoz.

2014. jún. 19. 07:41
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha még eddig ezt nem közölted vele,akkor már ideje lenne legalább éreztetned valamilyen formában.Amíg te nem lépsz felé,addig nem derül ki,ő mit gondol rólad,és mit miért mond vagy tesz.
2015. febr. 6. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!