Szerintetek is undorító ez a női viselkedés?
"Ki az a balek, aki erre nem kérdez rá?"
Magyarul mindenki balek aki nem azt teszi, mint amit te. A stílusoddal van a baj ember.
Állj, de el is mondom miért. Kaptál egy jó tanácsot, amit ezután alkalmazhatsz.
Igen, az béna, balek. Mint amilyen ÉN IS VOLTAM KORÁBBAN, amikor nem tudtam hogy rákérdezni a nőknél arra, hogy van-e valakijük és sokszor beszoptam emiatt, mert csak később derült ki.
Az pedig a legjobb, ha a múltbéli magunkról kimondjuk az igazságot. Az 1 évvel ezelőtti énem a mostanihoz képest például totál balek volt a nőknél, ahogy a 2 évvel ezelőtti is az 1 évvel ezelőttihez képest. Mindig fejlődik, tanul valamit a nőzésben az, aki valóban elhivatott erre. Magunkról kimondani az ítéletet pedig ne féljünk.
"Magyarul mindenki balek aki nem azt teszi, mint amit te"
Nem. Nem rólam van szó. Ez olyan, mint hogy mindenki balek, aki az ütés elől nem próbál meg elhajolni. Nem azért balek, mert én úgy csinálom és ő meg nem, hanem az egyetlen logikus dolgot nem csinálja meg. Ez nem rólam szól.
Még egyszer: Én is balek voltam EBBEN A KÉRDÉSBEN, amikor nem tudtam hogy kell indirekt módon megtudni egy nőtől azt, akivel éppen ismerkedtem, hogy van-e valakije.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!