Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Ingyen ölelés automatának...

Ingyen ölelés automatának lenne értelme?

Figyelt kérdés

Ahogy elnézem sok az önbizalom hiányos lány, és őszintén szólva néha meg is akad a szivem rajtuk.

Volt ez az Amanda Todd-os sztori is hát férfi létemre majdnem elsírtam magam a búcsú videóján.

Csak engem zavar az hogy ilyen sokan vannak önbizalomhiányosak? Elvileg ha mindannyian odafigyelnénk mindenki megkapná azt a figyelmet amit megérdemel.

2014. máj. 27. 21:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Olyan szívmelengető olvasni az ilyen kérdéseket, úgy hogy egy fiú írja ki. :)

Remélem rám talál egyszer egy ilyen!!!

2014. máj. 27. 21:34
 2/14 anonim ***** válasza:

Ez érdekes mivel nagyjából ötször annyi férfi lesz öngyilkos mint nő, ők továbbra is le vannak szarva?

A figyelem és a szeretet pedig nem úgy van, hogy mindenki alapból megérdemli. Ha valaki képtelen szeretni magát az ne várja el, hogy mások szeressék, hogy neki az jár.

2014. máj. 27. 21:35
 3/14 anonim ***** válasza:
igazából, sajnos az olyan esetek ellen nem igen lehet tenni.. mert ugye senki sem foglalkozott vele azért történt ami történt.. továbbá a sok zaklatás és a bántások miatt.
2014. máj. 27. 21:36
 4/14 anonim ***** válasza:
Lányok én el is sírtam magam!Csakhogy en Furuta Junko történetén :/
2014. máj. 27. 21:37
 5/14 anonim ***** válasza:
kaphatok egy ölelést? *-* :) L
2014. máj. 27. 21:37
 6/14 A kérdező kommentje:

Kedves második.

Ha a férfiakon segít az hogy egy másik férfi átöleli és nem néz b@z inak akkor őket is szívesen átölelem.

Csak az a gond hogy manapság már a önbizalom hiányos nőket se lehet ölelgetni (még ha ismered se nagyon) mert már rögtön meg akarod d@gni a szemében és kapod érte a pofont vagy a bunkózást. - Tapasztalat.

2014. máj. 27. 21:39
 7/14 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy?Az ölelés nekem is hiányzik!Kaphatok?
2014. máj. 27. 21:40
 8/14 A kérdező kommentje:
20
2014. máj. 27. 21:44
 9/14 anonim ***** válasza:
nem mindegy, hogy ki adja.
2014. máj. 27. 21:45
 10/14 A kérdező kommentje:
Tudom hogy van akinek ez jól esne de lemerem fogadni ti is a világ végén laktok :D
2014. máj. 27. 21:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!