Most komolyan baj ha 12 évesen nem volt még pasim? Mert egy osztálytársam mindig azzal piszkál hogy neki már 27 csaja is volt
Figyelt kérdés
2014. máj. 27. 17:23
1/17 anonim válasza:
15 éves vagyok nem volt nőm és azal basztatnak h szűz vok
3/17 anonim válasza:
19 éves vagyok, nekem se volt még barátnőm. :D
4/17 anonim válasza:
11 éves vagyok, már 3 gyerekem van
6/17 anonim válasza:
igen, büszkének is kell lennie arra a 27 facebook lány ismerősre... ha ha ha
7/17 A kérdező kommentje:
nem én lány vagyok csak egy fiú barátom piszkál emgem
2014. máj. 27. 17:28
8/17 anonim válasza:
Nem baj és egy darabig ne is legyen baj!A szerelmet akkor fogod értékelni, ha korán nem esel bele!
9/17 savanyújóska válasza:
Valószínűleg azért, mert felveszed... Ez a volt 27 csaja, olyan "megfogtam a kezét" jellegűnek tűnik, szóval én nem aggódnék miatta, szóval ne foglalkozz vele, majd lesz barátod, ha eljön az ideje, és te is úgy gondolod.
10/17 anonim válasza:
Te hülye vagy?Pasi 12 évesen...az nem pasi,hanem gyerek...ráérsz ezzel... az o.társad,meg egy beképzelt hülye GYEREK,nem pasi...én másfél hónap és 12,pasizni...örülök,h élek,nem h van pasim,ja nincs akkor......ki a fa_szomat érdekel...ne törődjél az o.társaiddal...27 csaj..persze hány évesek voltak...7 vagy talán 8?Most tényleg ráérsz ezekkel..ha gondolod írhatsz privit...segítek amiben tudok ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!