Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Lányok! Mennyire vagytok...

Lányok! Mennyire vagytok vevők arra, ha egy jó, vagy jobb kinézetű srác négy nagy aranyos kutyáinak sétáltatása közben odamenne hozzátok beszélgetni/ismerkedni?

Figyelt kérdés

Nyugi, nem beleszeretnit írtam (sem nem azt, hogy a kuyák miatt tetsszem meg nektek), hanem csupán kezdeményezést, ismerkedést, indítást.

Vagy nektek nem jön be a parkban/erdőben/tengerparton/utcán ismerkedés?

Négy óriás testű, tündérien aranyos kutyusról van szó. :)

2014. máj. 27. 14:30
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
A lányok nagy többsége szereti a kutyákat, tehát biztos könnyebb szóba egyedni. Hát ha még négy nagyobb termetűt sétáltatsz, elég feltűnő lehetsz. De ha kimondottan csajozni indulsz a kutyás módszerrel, ahhoz elég volna az egy is, így nem kell annyi felé figyelned.
2014. máj. 27. 14:50
 12/23 anonim válasza:
"kis butus"? :DDDDDDDD mivan??!! :DDDD
2014. máj. 27. 14:51
 13/23 anonim ***** válasza:

Szerintem jó, mert ha neked segít, hogy ott vannak akkor mi ezzel a baj? Gondolom nem veszettek és nem a "rózsabimbó" jelszóra harapnak, így jó ötletnek tartom.

Ráadásul ha ő is szereti a kutyákat akkor máris lesz egy közös téma amin el tudsz/tudtok indulni.

(Engem nem zavarna)

2014. máj. 27. 14:52
 14/23 anonim ***** válasza:
Teljesen :)
2014. máj. 27. 14:53
 15/23 anonim ***** válasza:
Ha szimpi lennél meg normális és nem valami elborult elméjű barom, akkor nem harapnék.
2014. máj. 27. 14:53
 16/23 A kérdező kommentje:

"És nem valami elborult elméjű barom, akkor nem harapnék."

Távol áll tőlem bármiféle aberráció. ;)

Köszönöm nektek! Ment a zöld kéz.

2014. máj. 27. 14:57
 17/23 anonim válasza:

Nekem nagyon bejönne, legalább biztosan lenne egy közös témánk. (:

18L

2014. máj. 27. 15:29
 18/23 anonim ***** válasza:
hát én nem olvadok el egy kutyától..inkább legyen a férfi hűséges,bár az soha nem lesz
2014. máj. 27. 15:36
 19/23 anonim ***** válasza:
Csak ha szukák és végigdugod! (Ekkora baromságot???)
2014. máj. 27. 15:51
 20/23 anonim ***** válasza:
én nem jönnék össze kutyás pasival, de macskással meg aranyhörcsögössel sem. szeretem az állatokat, csak az életem részeként nem kívánok egyet sem.
2014. máj. 27. 18:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!