Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Miért nem fogják fel, hogy...

Miért nem fogják fel, hogy komoly kapcsolatot keresek?

Figyelt kérdés
Fent vagyok egy társkereső oldalon. A bemutatkozó szövegben kihangsúlyoztam, hogy csak komoly kapcsolatot keresek, kerüljenek a kalandorok, de szinte csak olyan emberek írnak rám, akik kötetlent akarnak. Nem is válaszolok nekik, mert nem akarok olyat, és úgysem fogják fel. Miért nem tartják tiszteletben a kérésemet?
2014. máj. 27. 09:35
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha lány vagy akkor érthető, mivel sok pasi csak d*gni akar egy jót.
2014. máj. 27. 09:36
 2/6 anonim ***** válasza:
Mert dugni akarnak.
2014. máj. 27. 09:37
 3/6 anonim ***** válasza:
Valamilyen szinten örülj neki hogy ezt így mondják. Jobb mintha elkezdené csapni a szelet 1-2 hétig esetleg le is feküdnétek és akkor bumm lelépne mert csak fektetni akart :) Ám biztos lesz majd normális is. Sok sikert!
2014. máj. 27. 09:42
 4/6 anonim ***** válasza:
Komoly kapcsolatot nem hirdetésben szokás keresni.
2014. máj. 27. 09:55
 5/6 anonim ***** válasza:
mert barmok... én 21/f vagyok és az a baj h hiába mondanak jó véleményt rólam ha társkeresőn senki sincs így ezzel szval én már feladtam ezt és komoly kapcsolatot kerestem én is
2014. máj. 27. 09:59
 6/6 Marika827 válasza:

Talán amiatt nem fogják fel,mert az ilyen bemutatkozó szövegek 90%-a nem fedi az emberek valodi szándékát.Ritkaság,ha épp minden ráillik az adott személyre.Bár én ezen nem háborodtam fel soha,hogy irnak olyanok is,akik csak épp a szexuális hiányukat akarják megszüntetni,mert ők az őszintébbek.leirják,hogy igen ezt szeretném,benne vagy vagy pedig nem,,te pedig dönthetsz önszántadbol.

..Az sokkal rosszabb,ha széditenek szép szavakkal,megkedevelteti magát veled naprol napra jobban aztán pedig ér a sokkhatás,hogy ez is olyan,mint a többi..

Egyszerűen barátkozz és ne akard görcsösen a kapcsolatot,ismerd meg a másikat,adj neki időt..

A másik dolog meg az,hogy talán tényleg nem jo helyen keresgélsz,ezen kéne elgondolkodni,van más modja is az ismerkedésnek,és azt hiszem inkább a reál életben keress valakit,ne itt a neten :)

2014. máj. 27. 10:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!