Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Az olyan fiúkhoz, hogy kell...

Az olyan fiúkhoz, hogy kell közel kerülni, hogy kell velük viselkedni akik kijelentik, hogy nekik nem kell senki?

Figyelt kérdés
Ennek a fiúnak 5 éve nem volt semmilyen kapcsolata, 2 éve volt egy lány aki tetszett neki, de ez volt a max. Valamiért nem bízik senkiben. Én majdnem tíz évvel fiatalabb vagyok tőle úgyhogy gondolom komolytalannak is gondol. Meg így, hogy ő elmúlt már 30 így biztosan olyat szeretne, ha szeretne aki lehetőleg évekig, évtizedekig vele lesz. Én mondjuk benne lennék :)
2014. máj. 27. 08:58
 1/9 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem nem komolytalannak gondol téged, hanem butusnak. Egy 30 feletti férfi, hol számít fiúnak?

Amúgy megdugni azért csak megdugna nem?

2014. máj. 27. 09:08
 2/9 anonim ***** válasza:
Minek erőlködsz?
2014. máj. 27. 09:12
 3/9 anonim ***** válasza:

Fiatalabb vagy NÁLA, nem tőle...

Amúgy az ilyen emberekhez direkt nem érdemes közeledni, mert elriasztod. Beszélgessetek, ismerjétek meg egymást, aztán majd alakul.

2014. máj. 27. 09:15
 4/9 anonim ***** válasza:
ki kell építened egy bizalmat kettőtök között, lehet hogy a saját szexualitásával nincs tisztában, lehet hogy egy aszexuális Scheldon Cooper :D ismerkedj vele, találkozzatok és hátha
2014. máj. 27. 09:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Ha tényleg ilyen akkor nyilván jó oka van annak hogy így él. Hagyd békén ne erőltesd rá magad mert elhajt mint bába a magzatvizet, jobb esetben csak elkerül. Én is rühellem mikor haverék próbálnak nőket rám erőltetni. Nem értem hogy nem lehet elhinni azt hogy van aki egyedül is egész és nincs szüksége senkire -.-'
2014. máj. 27. 09:38
 6/9 anonim ***** válasza:
Hagyd békén, ne próbáld bebeszélni magadnak, hogy de neki igenis szüksége van valakire... Nem ismerlek, de ebből az esetek többségében az lesz, hogy elkezd az illető nyomulni, a férfi távolodik, mire az illető bebeszéli magának, hogy hú biztos csak szórakozik. Aztán még intenzívebben folytatja.. ennél undorítóbb nincs.
2014. máj. 27. 09:56
 7/9 anonim ***** válasza:
A szíve mélyén komoly kapcsolatra vágyik. Egyszerűen fél, gátlásos, nem akar újra csalódni. A leírásod alapján ez a férfi véletlenül nem én vagyok?
2014. máj. 27. 10:57
 8/9 A kérdező kommentje:
Nem akarok nyomulni rá, sokat tudok róla, de szeretném mélyebben megismerni, hogy tényleg annyira jó és kedves ember mint ahogy én azt gondolom.
2014. máj. 27. 11:20
 9/9 anonim ***** válasza:
Akkor várd ki hogy hajlandó lesz e ezekről beszélni veled ha nem akkor ezt bozony buktad. Esetleg nagyon ittas állapotban tudsz valamit alakítani vele HA tényleg olyan jó ember ahogy te azt gondolod.
2014. máj. 28. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!