11/13 anonim válasza:
#8vagyok ja és el tudok beszélgetni simán egy szakácstól egy informatikusig minden emberrel?
9#pontosan így van ne légy irigy!
12/13 anonim válasza:
És a kőművesekkel mi van? Ők nem a szakácsok és az informatikusok között vannak, hanem az építőipari segédmunkások és a szakácsok közti szakaszban. Ne legyél kirekesztő.
De irigykedek. Már a jobb kezemen az ereimet is felvágtam, hogy én nem lehetek olyan király mint te. Hiszen te el tudsz beszélgetni mindenkivel, na meg okos és szép is vagy. Ja és majdnem kihagytam hogy országosan elismert egy vizes sportban.(És persze nem vizes pólóban) Lenne egy olyan kérdésem, hogy emelhetek rólad szobrot a szobámba? Esténként imádkozni szeretnék hozzád.
13/13 anonim válasza:
szobor? azt majd késõbb érdemelném ki de az imádkozással nincs bajom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!