Mit jelent ha a pasi szex után következő nap ír?
Figyelt kérdés
úgy hogy előtte ismertük egymást de sose beszélgettünk nagyon, csak aznap este bulizáskor2014. máj. 27. 00:26
11/18 anonim válasza:
Jól érezte magát veled és nem zárkózik el a folytatástól. Még az is lehet, hogy megismerne. Különben miért ne írhatna? Egy szex elég intim ahhoz, hogy utána legalább beszélgetni akarjon valaki... 24F
12/18 anonim válasza:
Nem nagy rejtély. Azért írt, mert szeretne veled kapcsolatban lenni :)
Nem vagyunk nagyon összetettek.
13/18 Bukor Peti válasza:
szerintem jobban meg akar ismerni
14/18 anonim válasza:
Honnan veszi a sok homi, hogy azért mert rád írt, szeretne veled kapcsolatban lenni? Persze lehetséges, de szerintem valószínűbb, hogy csak újra meg akar dugni. Nekem is volt ilyen esetem. Én még "filmezni" is áthívtam másnap...meg még párszor. :)
15/18 anonim válasza:
Mondjuk az igaz, hogyha nem lett volna épp kiszemeltem akkor, akkor összejöttem volna vele. Lehet, hogy azóta már meg is bántam...most ahogy így mondom. :D
16/18 anonim válasza:
Hát ha csak következő nap ír rád, akkor kb megint csak szexelni akar egyet. Ha komolyan érdekelné a dolog, akkor már rögtön a szex után írt volna. Ha szexelni akarsz akkor hajrá, de amúgy szerintem felejtős. 25/l
17/18 anonim válasza:
szerintem csak meg akarja ismételni.
18/18 anonim válasza:
Azt hogy elôzô nap is,sôt egèsz èletèben îr volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!