Tényleg a nők az elérhetetlen pasikat akarják, aztán meg csak sírnak, hogy minden pasi egyforma?
Úgy vettem észre, hogy a nők az elérhetetlen pasik után vonzódnak, aztán csodálkoznak hogy egy ilyen pasi eltűnik, hazudik, csalja a nőket stb...
Nyilván azért mert elérhetetlenek...
De itt vagyok és rengeteg fiú barátom, aki próbálkozik, normális kapcsolatot akar, őszinte stb, de nem kellünk egy nőnek sem.
Nem elérhetetlenek (hacsak nem Justin Bieberről van szó), csak megtarthatatlanok. Hát igen, a nők kedvence-típusú helyimenőcsávók hazudnak, csalják a nőiket, adott esetben meg is ütik őket. Aztán meg mennek feminára meg cotcotra hisztizni a puncipajtásoknak hogy milyen szemetek a férfiak, fúj, monnyonle, köpköpköp. Hát cicukáim, nektek kellett domináns alfahím, tessék, ehetitek amit főztetek, úgy kell nektek.
Egy szikrát nem sajnálom őket.
Nők közül még az átlagosak is elérhetetlenek, mert ugyanakkorák az elvárásaik ("Ha a Tiffanynak lehet pénzes pasija, nekem is olyan kell")
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!