Ismerkednél velem, komoly kapcsolat céljából?
35 éves, csinos, jó humorú nő vagyok, aki egy pokoli házasságból szeretne kilépni, gyermekével, egy pokolian jóképű, de még annál is okosabb, poénosabb pasival.
Nem kalandot szeretnék, hanem egy kiegyensúlyozott, boldog kapcsolatot egy teljes életre.
Mindenről tudjunk beszélgetni, szeress táncolni, legyél őszinte, hűséges.
Fontosnak tartom a külsőt, mert hiába egyezik a belsőnk, ha kívülről, nem érintesz meg.
Korban hozzám illő, magas férfi lenne a legideálisabb, akinek, ha megtetszem az utcán, nem szalassza el a lehetőséget, és megtalálja a módját, h. megismerkedjen velem.
Egy poénnal, és ne sablonszöveggel próbálkozz.
Úgy szép az élet, ha spontán! :)
Barátság céljából is írhatsz, az ország bármely területéről.
Kedves kérdező, nem igazán értem, hogy miért a gyk-n próbálsz ilyen férfit találni (ha csak nem trollkodás az egész). Ha végigolvasol pár oldalnyi kérdést, pl ebben a kategóriában, láthatod hogy:
- a válaszolók nagy része nem a te korosztályod
- aki mégis, annak nagy részének van valami lelki defektje vagy szimplán csak ostoba (akinek nem inge ne vegye magára)
- ha a többi kritériumodat is belevesszük, szerintem kb senki sem marad
- és ha mégis van ilyen, és véletlenül el is olvassa ezt a kérdést, egyáltalán nem biztos, hogy érdekli is a dolog
Kedves 12-es Válaszoló!
Teljesen egyet értek veled mindenben, és láttam a korosztályt is, mégis egy lehetőségnek gondoltam ezt is.
Bajban vagyok, mert nincs hol ismerkedjek. Leszólítani senkinek sincs bátorsága, csak néznek, én pedig régimódi vagyok, nem fogok kezdeményezni. A mai világban, hol lehet, tisztességes módon/körülmények között, normális emberekkel ismeretséget kötni?
Ez szinte biztos, hogy kamu.
De amúgy is szerencse, hogy nem is "felelnék meg"! :)
Ja, előregyártott kölökkel nem is foglalkoznék!
Kedves Utolsó!
A kölök nemcsak előregyártott, hanem tartósan beteg is.
Aki mellett, kedves utolsó előtti, főleg nem veled, volna kedvem ahhoz, amire vágysz.
A tánctanfolyam, mint lehetőség, bennem is felmerült. Köszönet érte.
Csak hogy megnyugtassam azokat, akik azt hiszik, h. kamu vagyok. Számodra az vagyok, de ha te okos vagy, derítsd ki, h. miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!