Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan ismerkedjek nőkel, ha...

Hogyan ismerkedjek nőkel, ha félek tőlük?

Figyelt kérdés
Nagyon félek a nőktől. Félek a kudarctól, így nem merek kezdeményezni, ha nőt látok nem tudok megszólalni. Eléggé csúnya fiú vagyok, így társkeresőre se merem kitenni a képem a kudarc miatt. Chat.hu-n próbáltam, ahol nem kell képet kitenni, de ott nem lehet ismerkedni, mert buta lányok vannak. Nem tudom hogy lesz barátnőm így, 30 éves már elmúltam és még senkim nem volt.
2014. máj. 25. 15:47
 1/8 anonim ***** válasza:
Caliginofóbia?
2014. máj. 25. 15:48
 2/8 anonim ***** válasza:
0%
30 évesen ilyen teszetoszának lenni...
2014. máj. 25. 15:48
 3/8 anonim válasza:
Ha nagyon csúnya vagy akkor biztos egy nagyon csúnya lány majd beleszeret. Ne félj nem harapunk .. de eltudom hinni h félsz mert nagyon sok az érzéketlen bunkó nő! De megkell próbálni...
2014. máj. 25. 15:50
 4/8 A kérdező kommentje:
2, pedig rendőr hadnagy vagyok, határozott vagyok az életben, csak a nőktől félek....
2014. máj. 25. 15:50
 5/8 anonim ***** válasza:
Ugyanígy vagyok, csak 10 évvel fiatalabb. Éld az életed, sokkal jobb nő nélkül, hidd el!
2014. máj. 25. 15:52
 6/8 anonim válasza:
Rakj ki képet ! Ne törődj senkivel. Így legalább látni fogják h h nézel ki...és lehet rád ír egy lány azért mert kedvesnek tűnsz neki nem mert helyes vagy.hidd el nem minden nőnek a külső a fontos.
2014. máj. 25. 15:53
 7/8 anonim ***** válasza:
34%

Nem hiszem, hogy túl nagy titkot árulnék el, de nem lesz senkid sem. Legalábbis ezzel a hozzáállással.

"Eléggé csúnya fiú vagyok..."

Fiú? Talán tizenéves vagy? Csúnya vagy? Ne te döntsd el magadról, majd eldönti a "lány"-nak/"nő"-nek nevezett r_banc, akihez odamész.

Ja, és nagyon fontos! Az a lényeg, hogy sz_rd le őket. Ezeket az indítja be, hogyha semmibe veszed őket. Ha pedig elmész egy buliba, akkor a létező legcsúnyább lányhoz menj oda! Nem vicc, akkor a zsákos vakolattól szép, lánynak nevezett r_banc már csak azért is odamegy hozzád, hogy "nehogymár, én sokkal szebb vagyok, miért nem hozzám jött beszélgetni"?

A beszélgetések során egy dologra kell odafigyelni. Azt kell elérned, hogy ő vegye megtiszteltetésnek, hogy egyáltalán szóba állsz vele!

2014. máj. 25. 16:03
 8/8 anonim ***** válasza:
12%

Ja, és még egy dolog!

Ne akarj te a szőke herceg lenni! Az legyen a célod, hogy te legyél a tegnapi részeg este nagy hibája!

2014. máj. 25. 16:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!