Hogyan ismerkedjek nőkel, ha félek tőlük?
Nem hiszem, hogy túl nagy titkot árulnék el, de nem lesz senkid sem. Legalábbis ezzel a hozzáállással.
"Eléggé csúnya fiú vagyok..."
Fiú? Talán tizenéves vagy? Csúnya vagy? Ne te döntsd el magadról, majd eldönti a "lány"-nak/"nő"-nek nevezett r_banc, akihez odamész.
Ja, és nagyon fontos! Az a lényeg, hogy sz_rd le őket. Ezeket az indítja be, hogyha semmibe veszed őket. Ha pedig elmész egy buliba, akkor a létező legcsúnyább lányhoz menj oda! Nem vicc, akkor a zsákos vakolattól szép, lánynak nevezett r_banc már csak azért is odamegy hozzád, hogy "nehogymár, én sokkal szebb vagyok, miért nem hozzám jött beszélgetni"?
A beszélgetések során egy dologra kell odafigyelni. Azt kell elérned, hogy ő vegye megtiszteltetésnek, hogy egyáltalán szóba állsz vele!
Ja, és még egy dolog!
Ne akarj te a szőke herceg lenni! Az legyen a célod, hogy te legyél a tegnapi részeg este nagy hibája!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!