Ha egy pasi több mint egy éve nem töltött fel magáról új képeket facebookon, mióta bejelölt meg már hármat is (két héten belül), az nektek is gyanús lenne, vagy ez még semmi?
Figyelt kérdés
2014. máj. 25. 01:53
11/18 anonim válasza:
A második opció. Bántás nélkül mondom.
12/18 anonim válasza:
a fiúk egyáltalán nem adnak jeleket mint mi
13/18 anonim válasza:
14/18 anonim válasza:
Lehet sz@rik a facebookra, amikor meg visszajelölt, rájött, húú, de régen voltam már itt és frissítette a képeit. Semmit nem jelent szerintem és majdnem biztos, hogy nem miattad csinálta.
15/18 anonim válasza:
szerintem fordulj szakemberhez, mert ez már súlyos. xD
16/18 anonim válasza:
Elhívott valahova? Mondta már, hogy szívesen megmutatná a bélyeggyűjteményét, esetleg gerincre vágna, és úgy megdolgozna, hogy könyörögnél az életedért? Mondta, hogy nagyon csinos vagy, tett lépéseket? A többi felesleges spekuláció.
17/18 anonim válasza:
Egyes embereknek micsoda gondolatmenete van. Szerintem ne nagyon éld bele magadat.
18/18 anonim válasza:
13:47-es nek üzenem: Nem mindenki ilyen bunkó módon közeledik a nőkhöz, ahogy Te .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!