Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hol tudnék animét szerető...

Hol tudnék animét szerető lányokkal ismerkedni?

Figyelt kérdés
2014. máj. 25. 01:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
nyáron lesz MonoCon, ott csak animés lányok vannak :D
2014. máj. 25. 15:33
 12/15 anonim válasza:
Con , Facebook :)
2014. máj. 25. 17:39
 13/15 A kérdező kommentje:

Az anime connal az a baj, hogy oda nem azért mennek szerintem a lányok, hogy ismerkedjenek, ráadásul messze lakok Budapesttől, kevés az esély,hogy egy hozzám közelebb lakó lányt kifogjak :/

Facebook-on meg nem tudom pontosan, hogyan kéne keresnem :D

2014. máj. 25. 20:34
 14/15 anonim ***** válasza:
Ebben szerintem nagyon tévedsz! Rajtam kívül több animés lány ismerősöm is van, akikről tudom, hogy hasonlóan vélekednek erről, mint én. Nekem sem az a fő célom a conokkal, hogy mindenképp összeszedjek valakit, de azért mindig van bennem egy kis remény, hogy hátha megismerkedem valakivel, aki szimpatikus. Elvégre a con azon ritka alkalmak egyike, amikor tudom, hogy bárki is szólít meg, biztos hasonló az érdeklődése, mint nekem. x3 Szóval ismerkedj csak bátran a conon! Sosem lehet tudni. (^_~)
2014. máj. 26. 09:46
 15/15 anonim válasza:
Nekem írhatsz :3
2014. máj. 26. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!