Engem egyáltalán nem zavar, ha nem hívják fel rá a figyelmem, észre se veszem :)
2014. máj. 24. 18:45
2/12 anonim válasza:
Ha rendes srácot találsz, nem a narancsbőröd fogja őt èrdekelni, hanem te magad.
3/12 anonim válasza:
Ameddig a szavazasnal ez nem befolyasolja igen.
4/12 anonim válasza:
Nem.
2014. máj. 24. 18:46
5/12 anonim válasza:
Amugy ameddig olyan a lany hogy szeretem addig kar foglalkozni ha meg nem szeretem akkor mindegy is:)
2014. máj. 24. 18:47
6/12 anonim válasza:
ha csak a fenekeden van akkor az nem látványos, gondolom nem tangában jársz az utcán nap mint nap, de az teljesen elviselhető amúgy
2014. máj. 24. 18:48
7/12 anonim válasza:
Ha szereti, hogy elfenekelem, akkor nem zavarna. :P
2014. máj. 24. 19:01
8/12 anonim válasza:
Nagyon egyszerű, csak meg kell hámozni.
2014. máj. 24. 19:04
9/12 anonim válasza:
Nem zavar, mert azt sem tudom milyen az. :D Tudod én nem akadok fenn apróságokon.
2014. máj. 24. 19:15
10/12 anonim válasza:
Ez nem rendesség kérdése: egyszerűen az a kérdés, hogy mire alapozzátok te meg a leendő barátod a dolgot.
Ha az egyetlen dolog, amit fel tudnál mutatni, az a feneked lenne, akkor persze nagyon hátrányos.
De mivel kedves/aranyos/megértő/barátságos/csinos vagy, meg értelmes és nyitott, meg egyébként nem olyan az alakod mint a Húsvét-szigeteki szobroknak akkor a narancsbőr teljesen elhanyagolható dolog.
Jellemzően Ti túl nagy jelentőséget tulajdonítotok a narancsbőrnek (feltételezem te is eltúlzod a dolgot), a minimális súlyfeleslegnek, a haj pillanatnyilag nem tökéletes állapotának és egyéb feleslegességeknek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!