A srác, akivel kialakulóban vannak a dolgaink, előttem egy cigánnyal folytatott szexkapcsolatot. Ne foglalkozzak vele?
Figyelt kérdés
Kb hányingerem van ettől. Úgy megkérdezném tőle, hogy mégis hogy volt képes idáig süllyedni? Normális, ha azóta sokszor mikor hozzámér, eszembejut hogy egy cigánylányhoz ért hozzá előttem ugyanígy, és szinte hányingerem lesz?
Vagy csak én csinálok ilyen nagy ügyet belőle?
2014. máj. 24. 07:26
11/12 anonim válasza:
Lehet, hogy tapasztalatlan lesz a srác a fogamzásgátlással, mivel a cigók azt nem igen ismerik.
12/12 anonim válasza:
Nem az a lényeg hogy cigány, hanem az hogy milyen. Cigány is lehet normális, de ez a csaj nem az. Én akkor se jönnék össze ezzel a sráccal ha a csaj fehér lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!