Hogyan birkóztok meg vele, ha régen csúnyák voltatok, most meg szépek?
Figyelt kérdés
Elég bután fogalmaztam,elnézést. Régen nagyon csúnya voltam,és emiatt csúfoltak is az iskolában. Még középiskolában is. Azóta eltelt pár év,és abszolút pozitív irányban változtam külsőre. Az önbizalmam viszont ott maradt valahol,mint a sulis éveim alatt volt. A környezetem nem érti,miért zárkózom el az ismerkedéstől,miért hagy hidegen,ha megakarnak szerezni(persze nem hagy hidegen,csak egyszerűen nem értem,és az van a fejemben,hogy: én? kellek valakinek?de miért?). Valaki,aki hasonlóan a múltban ragadt a régi sérelmeivel? Idővel letudta vetkőzni az önbizalomhiányt? Hogyan sikerült?2014. máj. 24. 00:04
1/10 anonim válasza:
Majd válaszolok erre a kérdésre, ha végre szép leszek...
2/10 anonim válasza:
Szia.
Én is átéltem egyszer ezt.Nekem is vannak ilyen témába "gátlásaim" még a mai napig.De ne törődj vele lépj túl rajta.Én még úgy vagyok vele,hogy "eleje mindig nehéz de utána már adja magát".Nekem is a mai napig az van a fejembe hogy Ált. mennyit csufoltak most meg nem mernek hozzám szólni. + nah meg a lányok is :D ;) Mert most tulajdonképpen röviden "fordult a kocka".
4/10 anonim válasza:
Hát én még az átalakulás részénél tartok a dolognak hálistennek egyre jobban érzem magam de néha ha belenézek a tükörbe rosszul vagyok és nem azt látom amit mások.Engem is csúfoltak régen az iskolába.Nekem is ottmaradt az önbizalmam.Valószínű még mindíg az a régi kislány van benned akit csúfoltak és még nem engedted el és ezért teszed fel magadba ezeket a kérdéseket hogy miért és stb. ők nem tudják régen hogy néztél ki csak az új énedet látják aki gondolom nagyon szép és csinos :) Én is ettől félek hogy az átalakulás végén is ez lessz de megpróbálom levetkőzni az önbizalomhiányt és elengedni a régi kislányt akit csúfoltak szerintem te is tedd ezt. :)
5/10 DEXTER22 válasza:
Szedd össze magad ! Hidd el h te vagy a legjobb es a legszebb elobb utobb masok is elhiszik :D
6/10 A kérdező kommentje:
Nem Bettinek hívnak,ha tőlem kérdezted. :D Köszönöm a válaszokat! Természetesen nem örülök neki,hogy vannak "bajtársaim",de azért jó tudni, hogy más is hasonlóan érzi magát a bőrében. :)
2014. máj. 24. 00:26
7/10 anonim válasza:
Hát ennél sokkal rosszabb az én helyztem. Régen aranyos, cuki fiú voltam, sok lánynak bejöttem, most meg csak azt mondják rám, hogy ronda-ronda-ronda takarodj, tűnés!
8/10 anonim válasza:
Hasonló a helyzetem, mint neked, kérdező, épp az önbizalom-növelő stádiumban vagyok, és az egyik leghasznosabb amit eddig találtam az, hogy minden este összeszedek fejben tíz dolgot, ami ma történt velem és jó volt, aztán meg még tízet, amit ma jól csináltam (nem kell nagy dolgokra gondolni, a lényeg, hogy örülj neki - pl. milyen szépen megterítettem az asztalt evés előtt, és megadtam a módját az ebédnek, vagy kedves voltam a pénztáros csajjal a boltban, és neki is jobb kedve lett.)
9/10 anonim válasza:
Nem éreztem úgy, hogy ez valami, amivel meg kellett volna birkóznom. Előtte is nyitott voltam és utána is, így nekem ez annyira nem volt gond.
10/10 anonim válasza:
Én régen csúnya voltam, és most is az vagyok. Hálás vagyok a sorsnak, amiért nem fordult fel az életem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!